MR1 - gastronomi med udsigt over Malaga

Middag med udsigt

Mirador de Reding (MR1) har en af de mest eksklusive adresser i Malaga, men er alligevel nok en af de mest oversete restauranter.Beliggende på bjergsiden mellem Gibralfaro og hovedvejen Paseo del Parque i centrum af Malaga, tilbyder MR1 den smukkeste udsigt over byens havn.Særligt om sommeren, når vejret tillader udendørs servering,viser denne restaurant sig fra sin bedste side. Om vinteren kan udsigten nydes gennem restaurantens glasfacade.

MR 1 restaurant malaga

En romantisk middag for to eller en særlig lejlighed med familien vil være den oplagte anledning til at besøge MR1. Maden er en fusion af hovedsageligt spanske og franske retter, smukt anrettet og med delikate smagsnuancer.

MR 1 restaurant malaga

Menukortet er generelt en blanding af spanske, franske og asiatiske indslag, og kortet tilpasses sommer- og vintersæsonen. MR1 tilbyder desuden forskellige menuer for par og grupper. Vi prøvede deres vintermenu for to personer, som inkluderede appetizer og fem retter samt vand, et glas vin og et glas champagne pr. person. Pris: 59 euro for to personer.

Internationalt cuisine

Appetizeren bestod af cremet hummus serveret i små glas med lækkert, nybagt brød. Herefter fulgte tre forretter til deling.

Den første forret var en meget lækker foie (andeleverpaté) med figenmarmelade.

MR 1 foie

Dernæst et spansk indslag i form af kroketter med luftig bechamel og smagfulde skinketern, serveret med sur-sød tomatmarmelade. Sidste forret var en salat med grillet gedeost, bacon og bløde løg,der gav smagsmæssige associationer til retten Brændende Kærlighed.

MR 1 goat cheese salad

Til hovedret stod valget mellem svinefilet og hvid fisk.Svinekødet var mørt, serveret med ris blandet med rosiner og pinjekerner, så retten fik et orientalsk islæt. Fisken var perfekt tilberedt, cremet og smagfuld, serveret med stykker af kartoffel og scalotteløg.

Klassiske desserter

Den ene dessert var cheese cake med solbærmarmelade og den klassiske spanske bund af Mariekiks. Ostecremen var lækker og cremet uden at blive for tung, og den spillede fint sammen med de øvrige ingredienser. Den anden dessert var en lækker, klæg brownie med hvid chokoladeis.

MR 1 cheese cake dessert

Ingen af desserterne faldt i min medspisers smag, mens undertegnede – som ellers er en kritisk dessertspiser– var i den 7. himmel! Alt i alt en lækker, uprætentiøs oplevelse.

Praktisk information

Åbent kl. 14.00-16.00 og 20.00-24.00

Campos Elíseos, 29016 Málaga // Telefon +34 952211005