De bedste barer i Marbella

Der er ingen mangel på barer i Marbella, Costa del Sols festdestination nummer et. Med et veletableret udbud af forskellige barer, kan du her vælge, om du vil drikke champagne i en af de eksklusive barer i Marbella, smage tapas på en traditionel spansk bodega, nyde en cocktail på en chiringuito (strandbar) eller tage en cider eller Guiness på en irsk bar. Her er alt, hvad du kan forestille dig, og her kan du læse om de bedste barer, som Marbella tilbyder. 

De bedste barer i Marbella

Marbella er hjemsted for nogle af verdens mest eksklusive, glamourøse og dyre barer. Hvis du bor i Puerto Banús, vil du være lige midt mellem nogle af de mest overdådige steder i Marbella, besøg et par af dem og oplev den glitter og glamour, som alle taler om.

En af de mest elegante barer i denne havn er Seven. Med en blanding af arabisk og asiatisk stil, et VIP-område og en terrasse, der kan rumme 100 gæster, tiltrækker Seven en glamourøs og velhavende kundekreds. 

News Cafe Marbella

News Café ligger også i Puerto Banús og er en af ​​de smukkeste barer i Marbella. Om dagen er det en afslappet café, men om natten er det et sted, hvor mange gerne vil fotograferes og foreviges. Med en underholdende og sofistikeret atmosfære, service ved bordene og et VIP-område er denne overdådig indrettede bar en af de mest eksklusive i Marbella.

En anden luksusbar i Marbella er La Sala, der ligger i havnen Puerto Banús. Bordene på denne restaurant / bar er nogle af de mest efterspurgte i Marbella. Med ni forskellige typer af siddeområder at vælge imellem, kan du vælge at nyde din drink på terrassen med panoramaudsigt over Puerto Banús eller spise i den hyggelige terrasse bag lokalet med en menu, som tilbyder en række internationale og spanske retter af høj kvalitet. 

Marbellas bedste strandbarer

Hvis du opholder dig i en strandvilla i Marbella, vil du ikke være langt fra en strandbar. Fra traditionelle chiringuitos, som serverer 'espetos' (grillede sardiner på spyd) sammen med din G & T til funky strandbarer med musik, der fortsætter hele natten. Her er det hele.  

Trocadero Arena ligger på en af ​​de bedste strande i Marbella, Playa Rio Real. Dette er en smuk og stilfuld restaurant / bar, og selvom den er dekoreret i et eksotisk afrikansk tema, har den formået at bevare charmen fra ​​en klassisk spansk chiringuito. Slap af i de romantiske omgivelser ved siden af ​​havet i den store loungebar og nyd det omfattende menukort, som indeholder både spændende drinks og lækre retter.

Sonora Beach er en afslappet strandbar i bohemisk stil beliggende i Estepona, lidt uden for Marbella. Baren er især berømt for sin fejring af noche de San Juan, Sankt Hans aften, en af Spaniens mange sjove fester, hvor de afholder en stor strandfest med grill og en uendelig strøm af sangria. Her fejres starten på sommeren med stil. Sonora Beach har den perfekte, tilbagelænede strandatmosfære, som er helt ideel til at tilbringe en meget afslappet dag på en solseng ved stranden i solen. 

Mahiki Beach

Mahiki Beach er en af ​​Marbellas mest populære strandklubber, og den ligger kun få minutters gang fra centrum. Denne strandbar tiltrækker berømtheder, og den afholder adskillige forskellige fester i løbet af sommeren med berømte DJ'er og har en glamourøs atmosfære. Slap af på en solseng om dagen i omgivelser som minder om Bali, og vær derefter frisk til at slå dig løs i det bedste af Marbellas natteliv og på de mange barer om natten. 

De bedste cocktailbarer i Marbella

Lækker cocktails er et must, når du er på ferie på Costa del Sol. Astral cocktailbar ligger lige ved indgangen til Puerto Banús, og den er en favorit blandt mange besøgende i Marbella. Nyd lækre cocktails i en bar, som udelukkende er lavet af træ med en spektakulær udsigt ud over stranden med Concha bjergene i baggrunden.

Lige bag Puerto Banús på Paseo Maritimo ligger Barrocco Cafe Cocktailbar, en sjov og anderledes bar med et stort udvalg af cocktails. En afslappet cafe om dagen, der omdannes til et livligt feststed om natten. 

El Gran Gatsby

Bijoux Banús er en af ​​de bedste barer i Marbella til en livlig fest. Denne bar er moderne og trendy. Her er en stor terrasse, og baren er berømt for tiltrække en kundekreds af berømtheder. Tag plads her og nyd en cocktail i Puerto Banús luksuriøse atmosfære.

Hvis der ønskes en cocktail kombineret med en uovertruffen panoramaudsigt ud over marinaen, så er El Gran Gatsby stedet. Dette stilfulde og kosmopolitiske sted er beliggende i Puerto Banús´s tårn, som ligger yderst på den ene mole. Her er en stor udendørs terrasse, som er det perfekt sted til at tilbringe dagen i solen.

Sinatras Bar er en af ​​de mest succesfulde barer i Puerto Banús, og den er det perfekte sted til at beundre aktiviteten i havnen. Se de rige ombord på deres super-yachter og den imponerende aldrig-stoppende karavane af luksusbiler i topklassen, som passerer forbi, mens du nyder en forfriskende cocktail. 

De bedste irske barer i Marbella

Irske barer og pubber har altid været populære i udlandet på grund af deres livlige, hyggelige og sjove atmosfære, og Marbella er ingen undtagelse. Berømt for at vise sportsbegivenheder på tv og for ofte at have levende musik, er de altid populære steder for afholdelse af polterabender i Marbella.

O'Gradys var den første irske bar, der åbnede i Puerto Banús, og de hævder her, at de serverer den bedste Guinness i Marbella. Denne bar er indrettet i en traditionel irsk taverna stil, der bringer en smule Irland til Costa del Sol. Om dagen har denne bar en afslappet atmosfære, hvor du kan nyde en drink udenfor på terrassen, om natten er denne bar fuld af besøgende, som er klare til at feste i Puerto Banús. 

O'Gradys Marbella

The Hogans Stand er en anden af ​​de bedste irske barer i Marbella, og den ligger i San Pedro de Alcantara. The Hogan Stand er perfekt til en rolig eftermiddag med et par Guinness og sport på tv eller et glas vin på terrassen. Denne irske bar er også familievenlig, da den ligger i nærheden af et par ​​legepladser.

The Claddagh Irish Bar har ry for at være en bar med en sjov og livlig atmosfære, og hvor der er levende musik seks nætter om ugen. Her er det ofte lokale musikere, som spiller, hvilket betyder, at her spilles alle musiske stilarter i løbet af ugen.

De bedste sportsbarer i Marbella

Bare fordi du er på ,betyder det ikke, at du skal gå glip af en vigtig kamp. De bedste sportsbarer i Marbella har mange tv-skærme, hvor der vises forskellige kampe og sportsgrene, så du kan følge med i din yndlingssport, mens du slapper af i solen.

The Claddagh Irish Bar er ikke bare populær på grund af den levende musik , men også fordi den er en af ​​de bedste sportsbarer i Marbella med fem tv-skærme, der viser Formel 1, tennis, fodbold, golf og meget mere.

Linekers er fast del af ​​Marbellas bedste barer. Ud over at være kendt for sine livlige, sjove og sommetider vilde fester tiltrækker Linekers også mange gæster, som ønsker at følge med i sportsbegivenheder. Linekers viser regelmæssigt de store kampe og sportsbegivenheder på tv-skærmen. Slap af og se sport om dagen og slutte dig til den energiske og vilde fest om natten. 

Linekers Marbella

The Spaniard Irish Bar and Sports Lounge i Marbella centrum viser alle de vigtigste sportsbegivenheder og kampe på tv-skærmen. Hyg dig her og og spil et par runder af pool, mens du nyder en drink eller to eller en velskænket irsk Guinness. 

De bedste barer i Marbella gamle bydel

Der er to sider af Marbella, både glimmer og glamouren, som forbindes med The Golden Mile og Puerto Banús og den mere autentiske spanske oplevelse, der kan findes i den gamle bydel. Bo i Marbellas gamle bydel for at være tæt på de bedste tapasbarer som Taberna Del Pintxo, som er en traditionel bar, der tilbyder en fusion af den nordlige og sydlige spanske gastronomi bestående af tapas, 'pintxos' og et udvalg af spanske vine.

Taberna Del Pintxo

El Patio de Mariscal i Marbellas gamle bydel ligger i en traditionel andalusisk gårdhave, der er over 200 år gammel. sæt dig her og nyd Middelhavs-atmosfæren og nogle af de bedste spanske retter.

En anden af ​​de bedste tapasbarer i Marbellas gamle bydel er Buenaventura. Prøv nogle lokale vine og tapas i terrassen i haven omgivet af historie og charme, eller sæt dig indenfor i det hyggelige byhus fra det 18. århundrede.

Bodegas La Venecia-La Fontanilla er alt, hvad du ville forvente af en traditionel spansk tapasbar. Med den autentiske udsmykning af 'jamon'( lufttørrede skinker), der hænger fra loftet og vintønder, der anvendes ved bordene, er dette sted fuld af andalusisk charme, og dette sted er altid populært hos de lokale.

På en af ​​de smukkeste gader i Marbellas gamle bydel ligger Bar El Estrecho på Calle San Lazaro. Denne familiedrevne tapasbar har været en favorit blandt byens lokale borgere siden 1954. En skjult perle, som  ligger langt væk fra glansen og glamouren i Puerto Banús, men bestemt et besøg værd, da denne bar har nogle af de mest anerkendte tapas i Marbella. 

De bedste barer med levende musik i Marbella

Udover at være klubberne og diskotekernes paradis har Marbella også en fantastisk levende musikscene. Fra barer med autentisk flamenco til de hotteste steder med levende musik og cabaret.

Som en af ​​de mest prestigefyldte spillesteder på Puerto Banús tiltrækker La Sala de rige og berømte til sine borde. Her er levende musik syv dage om ugen som spænder over shows i hovedbaren, musik i loungen eller en sangers hyldest til en afdød kunstner.  

La Sala Live Music

Hvis du er i Spanien, bør du bestemt se et traditionelt Flamenco-show, og Marbella er hjemsted for en af ​​de mest ikoniske steder i regionen, Tablao Flamenco Ana Maria. Oplev dansernes og musikernes rå og autentiske talent sammen med typiske andalusiske tapas. Det er nødvendigt at reservere på forhånd , hvis man ønsker at se et show her.

Buddha Marbella Music Bar ligger i centrum af Marbella og er en af ​​de bedste barer i Marbella med levende musik. Med eksotiske dansere, hyppige cabaretter og levende spansk musik, er Buddha Marbella Music Bar førende indenfor levende musik i Marbella.

Beckett´s er beliggende i byens centrum og er blevet beskrevet af lokalbefolkningen som den bedste bar med levende musik i Marbella. Dette stilfulde sted er vært for levende musik hele ugen til spisning, men byder også velkommen til dem, der bare vil nyde en drink i baren.

Om du vil slappe af i en strandbar, opleve et flamenco-show, høre lokale spille musik på en bar eller feste med de rige og berømte, så  bør du tage til Marbella, som helt sikkert vil forkæle dig.