Polterabend i Marbella

Marbella er blevet en af ​​de bedste destinationer i Europa til en sjov og festlig polterabend. Denne livlige strandby, som især er berømt for luksus, glimmer og glamour tiltrækker tusindvis af deltagere til festlige polterabender hvert år.
 
Her er meget mere at tilbyde end byens berømte fester. Kom til Marbella og få uforglemmelige minder og sjove oplevelser med hjem. Find ud af, hvor man skal feste, hvad man skal opleve, og hvor man skal bo på din polterabend i Marbella ...

Hvor man skal feste på en polterabend i Marbella

Flertallet af grupper på polterabend i Marbella søger det energiske natteliv, fra strandklubberne i Puerto Banús til fester på både i Middelhavet, Marbella er et paradis for festgæster.

Strandklubber 

Marbella er hjemsted for nogle af de bedste strandklubber, som for mange er synonymt med luksus, afslapning og livlige fester ved poolkanten. Gør som mange berømtheder og lad din vens eller venindes polterabend starte med en sofistikeret dag med solbadning ved poolen. Mange af strandklubberne tilbyder personlig tjener-service, Bali lounge-senge og god mad. Steder som Funky Buddha og Ocean Beach har en skøn atmosfære med DJ'er, og der afholdes champagnefester i løbet af sommeren.

Ocean Beach Marbella

Pool & Bådfester

Marbella er vært for verdensberømte poolparties med gæster, der gerne nyde champagne uanset tidspunkt på dagen, skumfester på Plaza Beach og internationale berømte DJ'er, der regelmæssigt besøger strandklubbernes scener, de er alle ideelle valg til din vens polterabend i Marbella. Festerne afholdes normalt i løbet af dagen på de forskellige strandklubber. Book på forhånd for at være sikker på at kunne komme ind på steder som Ocean Beach og La Sala by the sea.
 
Bådfester er et must på en polterabend-weekend i Marbella, hvor man kan vælge mellem private og offentlige bådfester. Vælg det ultimative 'alkohol-krydstogt' med DJs; som spiller det nyeste musik, frække drikkespil og gratis drinks. Alternativt kan du tage din gruppe med på en bådtur, hvor du kan dyrke vandsport som paddleboarding og kajakroning.

Polterabend Funky Buddha

Barer og klubber

Der er mange steder, som er populære for deres livlige atmosfære, placering og DJs herunder Linkers, Bijoux Banús og O'Gradys i Puerto Banús samt Claddagh Irish Bar på Av. Arias Maldonado, 16. For en mere sofistikeret stemning, så klæd jer pænt på og tag på La Sala på 'Golden Mile' eller Beckett´s på Calle Camilo José Cela, 4.

Ingen polterabend-weekend i Marbella er komplet uden at nippe til et par cocktails. Astral Cocktail Bar er en af ​​Marbellas mest berømte cocktailbarer. Her er et stort udvalg af cocktails om med baren lavet helt i træ er der en herlig afslappet atmosfære af strand.

The Beacon er en gastrobar beliggende i havnen i Marbella med fantastisk udsigt, et stort udvalg af cocktails og en omfattende menu med småretter og asiatisk køkken.

Bijoux Banus

Barrocco Cafe Cocktail Bar er en ejendommelig og charmerende kaffe- og cocktailbar, som ligger lige bag stranden på Paseo Maritimo. Den er en favorit hos mange besøgende i Marbella på grund af deres venlige personale og spændende udvalg af lækre cocktails. Baren har en afslappet atmosfære om dagen, og om aftenen kommer mange til for at nyde 'happy hour'.
 
Tag en flot kjole på, kridt skoene og dans indtil daggry på nogle af verdens mest eksklusive klubber. Fest dig gennem de berømte strækninger Puerto Banús og The Golden Mile og del dansegulv med de rige og berømte i Pangea, Tibu Banús, Olivia Valere, Aqwa Mist og La Suite.
 
Nyd dine nætter i Marbella og oplev det pulserende natteliv i Den Gamle By. Med travle tapasbarer, terrasser og skønne torve. Besøg det autentiske Spanien i La Taberna del Pinxto.
 
Pangea Marbella

Aktiviteter til polterabend i Marbella

Marbella har så meget mere at tilbyde end det livlige natteliv. Find her nogle aktiviteter til din vens eller venindes polterabend, til når i har lyst til en pause fra festerne.

Vin & Tapas-ture

Fordyb dig i smagen af ​​Spanien og lad din polterabend være en gastronomisk oplevelse i Marbellas gamle bydel. Lær om historien og traditionerne i den spanske livsstil, gå gennem de brostensbelagte gader, hvor du kan smage autentiske tapas og mange spændende spanske vine. Wine Tasting Marbella (www.winetastingmarbella.com) tilbyder arrangementer specielt designet til polterabends i Marbella, og hvad der begynder som en uddannelse om vin og mad, kan snart blive en lidt bedugget tur. 
 
Spanien er berømt for sit køkken og tapaskultur, og der er ingen bedre destination til at pleje din tømmermænd eller stille din sult til nattens strabadser. Spis som en lokal i Marbella gamle bydel i traditionelle bodegas som El Estrecho og El Palique.

Flamenco Show

Kast lidt spansk kultur ind i din polterabend i Marbella og tag din gruppe med ud og se nogle traditionelle andalusiske dansere. Lidenskabeligt og elegant viser de spanske 'gitanos' ( sigøjnere) deres følelser og lidelser i disse forestillinger. Flamenco Ana Maria er beliggende i Marbellas gamle bydel og tilbyder autentiske private shows til grupper med drinks og tapas, der følger med din billet.

Flamenco

Delfin- & hvalture

Med sin beliggenhed ved Middelhavet har Marbella en række spændende tilbud på havet. Tag en organiseret bådtur og få chancen for at se tre forskellige typer af delfiner, kaskelothvaler, spækhuggere og finhvaler i deres naturlige habitat. Disse bådture giver en 99% chance for at se et af disse pattedyr på din bådtur, og hvis du ikke ser det, har du mulighed for at tage med igen gratis. 

Jetlev Flight

Oplev den spændende følelse af levitation og svæv i ren James Bond-stil! Dette er en aktivitet, du ikke må gå glip af på en polterabend i Marbella. Hver session varer i cirka 30 minutter, og der er erfarne instruktører med, som sørger for at få dig til at svæve over vandet indenfor 5 minutter. Spændingen ved Jet-levving er blevet sammenlignet med bungee jumping og skydiving, altså helt perfekt til at få adrenalinet sendt på en flyvetur. 

NomadJets Marbella

Strand-olympiade 

Hvilken bedre måde at svede sine tømmermænd ud på end at konkurrere på sandet med 'strand-olympiade.'? Banen består af en udfordrende blanding af forhindringsbaner, volleyball, kajakløb og meget mere. Hurtighed og fysisk hårdt, dette er den ideelle polterabend-aktivitet i Marbella, hvor deltagerne har mulighed for at vise deres styrke og blive rystet sammen til en gruppe.

Cocktail Workshop

Lad baren komme til dig. Benyt dig af komforten af at leje en weekend feriebolig i Marbella til din polterabend og få privatundervisning af professionelle cocktail-mixologer og lær at lave den perfekte cocktail. Undervisningen tager op til 2 timer. Alle i gruppen får chancen for at designe og navngive deres egen cocktail samtidig med, at i lærer om videnskaben bag mixologi. Den ideelle cocktail-aktivitet før nattens fester.

Cocktailundervisning, Marbella

Glamour Makeover

Uanset om der planlægges en stille aften eller planerne involverer en livlig nattefest, så er en afslappende spa dag eller glamourøs makeover altid et hit på en polterabend. Vælg mellem steder med massage, saunaer og champagne eller drag fordel af de bedste skønhedsspecialister. Tag din gruppe med til en professionel makeup session, så du er perfekt dresset op til en fest i luksuriøse Marbella. 

Canyoning

En af de sjovere måder at ryste sig fri af tømmermænd er at blive udstyret med en våddragt og hjelm og så ellers følge en flods naturlig løb gennem dens kløfter og langs dens klippesider. På vejen ned ad floden vil du passere smukke vandfald, naturlige pools og se både imponerende klipper og dybe kløfter. Denne canyoning-tur udenfor de almindelige sejlture er den ultimative eventyrsaktivitet i Marbella (www.escape2marbella.com/land/canyoning.html). 

Canyoning Marbella

Personlig butler 

Marbella er berømt for at have de mest opmærksomme og professionelle 'frække butlers.' Lej en solbrun, tonet butler (http://marbellascheekybutler.com/) til at komme til din villa eller lejlighed. Disse butlere har mange tilbud at vælge imellem fra en champagne morgenmad, fræk underholdning til traditionelle polterabend-konkurrencer og spil. 

VIP Luxury Yacht

Bo i Puerto Banús og lej en privat yacht for den ultimative luksus polterabend. Ingen polterabend-weekend i Marbella er komplet uden en dag til søs, og besætningen om bord vil gøre din rejse til en uforglemmelig oplevelse, hvor alt er skræddersyet til alle dine behov. Lej en luksusbåd til en hel dag eller bare en halv dag og nyd at være en VIP til søs, solbad på dækket, nip til champagne og svøm i Middelhavet.

Yacht hire i Marbella

Bubble Football

Også kendt som Zorbfootball er et fodboldspil, hvor spillere er indkapslet i gigantiske oppustelige bobler ned til taljen. Med øl ved ankomsten og mulighed for en 'kaninpige' (bunny girl), der serverer forfriskninger på sidelinjen, er dette den perfekte aktivitet for en polterabend i Marbella.

Hvor skal man bo i Marbella på en polterabend-weekend

Fra luksuslejligheder og strandvillaer til budget ferieboliger i Marbella, her er indkvartering, der passer til enhver festlig gruppe.

For den ultimative luksus polterabend-weekend i Marbella og for at være placeret ved siden af​​ de mest eksklusive restauranter og klubber på Costa del Sol bør du bo i Puerto Banús. Med en af de mest berømte shoppinggader i verden er Puerto Banús et overflødighedshorn af butikker med top designer mærker. Gå på luksusshopping  med udsigt ud over havnen med luksusyachter og skønne bjerge i baggrunden. 

Puerto Banus


Der er to sider af Marbella, glimmer og glamour på den 'Golden Mile og Puerto Banús og den fortryllende gamle bydel med romantiske hvidkalkede smalle gader i Casco Antiguo med balkoner fulde af blomster, de historiske kvarterer, travle torve og udendørs restauranter, At bo i Marbellas gamle bydel byder på en autentisk spansk polterabend-weekend i Marbella. Selv om det er lidt mere roligt end Puerto Banús, er det stadigvæk et festligt og livligt område. Om natten kommer barerne til live, bodegaerne er fulde af lokalbefolkningen, som hygger sig og besøgende, der spiser tapas foruden gadeartister, der underholder folkemængderne med musik eller flamenco.

Bo i en strandvilla i Marbella, hvor du efter en lang nat i byen kan genoplade batterierne på stranden eller ved din egen private pool. Marbella er også hjemsted for en af ​​Spaniens bedste nudiststrande, Cabo Pino.  Tag en pause fra at feste og nyde Middelhavssolen, før du starter den næste fest og vend tilbage fra din polterabend-weekend i Marbella med en solbrun hud.

Marbella har nogle af de bedste fester på Costa del Sol, varmt vejr, sandstrande og mange aktiviteter for at holde din gruppe underholdt. Uanset om du vælger at feste på de glamourøse steder i Puerto Banús eller spise tapas med lokalbefolkningen i den gamle bydel, bliver du ikke skuffet over en polterabend-weekend i Marbella.