De 10 bedste nudiststrande i Spanien

Tag en tur væk fra kulden og den manglende sol og bare slap af, lyder det tillokkende? Og ænder du at rejse uden for meget bagage? Så læs med her og find inspiration her, for det eneste du behøver at medbringe til en ferie på disse strande er et håndklæde og en god solcreme med høj solfaktor. 

Nudiststrand i Spanien

Besøg nogle af naturiststrandene i Spanien og få en anderledes oplevelse på din ferie. Her er en hurtig gennemgang af nogle af de bedste nudiststrande rundt omkring i Spanien.

Spanien har et væld af nudiststrande, hvor du kan lade solens stråler varme dig overalt. Lad os kigge på ti af dem - dog uden at gå for tæt på…

1. Tenerife – Playa La Tejita

Feriestedet El Médano ligger på øen Tenerife - en af ​​de vidunderlige kanariske øer. Det er et surferparadis på grund af den ofte kraftige vind. Der er en skøn afslappet stemning, hvor lokale mødes med turister i en dejlig atmosfære.

Nudiststrand, Tenerife

Gå rundt om klitterne fra El Médans hovedstrand på vej mod Red Mountain - Montaña Roja - og nyd den hyggelige gåtur ved bjergets fod. Du kommer til Playa La Tejita, en af ​​Tenerifes smukke nudiststrande. 

2. Tenerife – Playa de la Pelada

Vi bliver på solskinsøen Tenerif og vender blikket til en mere beskyttet og populær nudiststrand, som også ligger tæt på feriestedet El Médano. Playa de la Pelada er både beskyttet og helt privat, hvor man skal klatre lidt over klipper, hvilket betyder at man kun tager hertil, hvis man har denne strand som mål. Derfor er den heller ikke besøgt af tilfældige af forbipasserende eller nysgerrige. Du kan her nyde en dag i næsten private omgivelser. 

Tjek vores udvalg af ferieboliger i Tenerife.

3. Almeria – Cabo de Gata and San José

Almeria giver plads til fantastiske oplevelser, uanset om du vælger at besøge byen på en forlænget weekend eller tage en tur og opleve steder tæt på byen. Hvis du vil finde en nudistenklave, så er Cabo de Gata stedet at tage til.

Cabo de Gata nudiststrand, Almeria

Der er adskillige nudiststrande, men San José og dens Cala de los Amarillos er svære at slå med deres krystalklare farvande, fine sand og solskin. Cala Carbón er endnu en populær nudiststrand, hvor man dog selv kan vælge, hvorvidt man ønsker at være påklædt eller nøgen. Stranden har dog skarpe sten så pas på, hvor du parkerer din bagdel.

4. Cadiz – Faro de Trafalgar

Faro de Trafalgar nudiststrand, Cadiz

Cadiz er en vidunderlig by, det giver dig en følelse af at sejle væk uden bekymringer. Byen ligger så den minder om et stort krydstogtskib, men heldigvis behøver du ikke være søstærk for at besøge stranden i Faro de Trafalgar. Vinden kan være lidt kraftig, så det er velkomment, at det er valgfri, om man ønsker at være nøgen eller påklædt. Der er stærke strømme her så vær forsigtig, hvis du har medbragt børnene på din ferie til Cadiz.

5. Marbella – Cabo Pino

Langs Dunas de Artola ligger Cabo Pino, også kendt som Artola strand, er en velkendt og behagelig nudiststrand tæt på Marbella. Området er kendt for sine designerbutikker, så her kan du helt sikkert finde et fint håndklæde til din ferie i Marbella, som du kan benytte, når du blander dig med den fortrinsvise unge og ofte fashionable skare.

6. Gran Canaria – Maspalomas strand

Tilbage til de varme og vidunderlige kanariske øer, denne gang Gran Canaria og stranden i Maspalomas. En ferie på Gran Canaria lover kilometervis af klitter, så du vil føle som om du er midt i Sahara-ørkenen. Mellem Maspalomas fyrtårn og området Playa del Ingles finder du et område for nudister, som blot er en af ​​Gran Canarias mange nudiststrande.

Maspalomas nudiststrand, Gran Canaria

7. Tarragona – Playa de El Torn

Den store, lange, populære og kendte strand Playa de El Torn ligger i Tarragona langs kysten relativt tæt på den pulserende by Barcelona. Igen er der valgfri påklædning, men her er dog flest naturister. De moderate bølger og grus i stedet for sand afskrækker ikke de mange mennesker, der besøger denne strand hvert år.

Tjek vores ferieboliger i Tarragona.

8. Sitges – Cala de Home Mort

I det nordøstlige hjørne af Spanien finder vi Sitges, som længe har været en af de mest åbne og omfavnende byer i Spanien. Her afholdes flere homoseksuelle og lesbiske festivaler, og byen har mange barer for homoseksuelle. Byen har også mange strande, som er for både homoseksuelle og nudister

Cala de Home Mort nudiststrand, Sitges

Cala de Home Mort er blot en af ​​disse, og der er mange flere, hvis du udforsker kysten. På de fleste af strandene er beklædningen valgfri.

Se vores udvalg af lejligheder i Sitges.

9. Mallorca – Es Trenc

Blå hav, hvidt sand, roligt vand og bløde klitter - du er kommet til El Trenc, den mest berømte nudiststrand på øen Mallorca. To kilometer af blødt sand strækker sig ud til det uendelige hav.

Es Trenc nudiststrand, Mallorca

Denne Kanariske ø er et must at besøge, så det er bare om at komme afsted. Gør det i år og lej en ferievilla på Mallorca.

10. Granada – La Herradura

Granada forbindes af de fleste med Alhambra, bjerge og skisportssteder, mens tankerne ofte ikke falder på strande. Men ikke langt fra Granada by ligger kysten Costa Tropical, og du vil finde masser af strande, ofte uden for mange besøgende, rolige og helt spanske. La Herradura - hvilket betyder “Hesteskoen” og betegner strandes form - ligger tæt på den mindre by Almuñécar på Costa Tropical. Cantarriján er nudiststranden, og den ligger lige vest for La Herradura. To dejlige strande ved siden af hinanden, som er beskyttet og afskærmet, og hvor du selv kan vælge, om du vil være nøgen eller ej, og du bliver bestemt ikke skuffet over placeringen.

Det er det - 10 af de bedste nudistiske strande, som du kan besøge, når du tager på ferie til det solrige Spanien - og med minimal vægt i bagagen naturligvis!