Guide til gay clubs i Marbella

Spanien har længe været et af de førende og mest åbne lande over for alle uanset seksuelle præferencer, hvilket har gjort Spanien til et af de mest populære og imødekommende feriemål for homoseksuelle.

De mest kendte LGBTQA+-venlige områder i Spanien er for mange byerne Torremolinos og Sitges, hvor der findes et bredt udvalg af homoseksuelle barer og klubber. Marbella på Costa del Sol er ofte overset i denne forbindelse, hvilket er en skam, for byen er faktisk hjemsted for nogle af de mest livlige og flamboyante fester og klubber på Costa del Sol. Med et summende natteliv, afslappet og åben atmosfære bør denne skønne destination bestemt ikke overses

De etablerede homoseksuelle barer i Marbella er Mikonos Gay Bar, som er berømt for sine drags og live shows, moderne interiør og nutidige musik og Fenix, den eneste homoseksuelle cocktailbar i Marbella, der ligger i byens centrum. Begge barer har en sjov, livlig og energisk atmosfære med omfattende drinkskort, så du kan feste igennem til solopgang.

Recuerdos Kiss er et af de vigtige mødesteder for homoseksuelle i Marbellas natteliv, og den ligger i Puerto Deportivo. Denne bar er perfekt til at nyde en afslappende cocktail, mens solen går ned, hvorefter en livlige fest starter, og du kan fortsætte hyggen og feste hele natten.

Bo i Puerto Banús for at være tæt på de mest eksklusive klubber i Marbella, der tilbyder den ultimative fest fuld af sjov og energi, og som er meget åbne og LGBTQA+-venlige. Besøg en klub som Olivia Valère, der er berømt for sine eksotiske dansere og elektriske atmosfære, og hvor gæsterne er kendt for at møde op i stilfulde antræk og feste hele natten. 

Mask Marbella er blevet udråbt til at være en af ​​de mest homo-venlige klubber i Marbella med luksus Avant-guard indretning, der fremkalder en følelse af mystik og eksklusivitet, hvilket tilføjer en ny dimension til festoplevelsen i Marbella. 

Festsæsonen starter for alvor i slutningen af ​​april med klubber, der afholder deres berømte og eksklusive åbningsfester, og sæsonen fortsætter sommeren igennem indtil september, hvor du kan deltage i de livlige afsluttende fester.

Nogle af de bedste homoseksuelle steder i Marbella er strandklubberne. Med deres åbne og afslappede energi tiltrækker de alle typer af rejsende. Nogle af strandklubberne har en eksotisk og glamourøs atmosfære, mens andre har en mere afslappet stil. Uanset hvilken du vælger at besøge, vil du opleve en varm og indbydende atmosfære, da alle disse klubber er kendte for, at gæsterne her har det sjovt, slapper af og fester.

For den ultimative underholdning bør de homoseksuelle, som besøger Marbella, mindst deltage i et af byens berygtede og vilde poolpartier. Disse afholdes af nogle af de glamourøse strandklubber, og som gæst i byen bør man ikke gå glip af en dag med berømte DJ'er, der spiller den nyeste musik, kombineret med en endeløs strøm af drikkevarer og folk, der nyder den pulserende atmosfære i Marbella

Marbella er en fantastisk feriedestination for par af samme køn, der rejser til Spanien. Og selvom der er færre klubber og barer udelukkende til LGBTQA+-miljøet, har Marbella et veletableret homovenligt og tolerant miljø.

Mens du er i Marbella, bør du også besøge den populære nudiststrand, Cabopino. Denne strand er LGBTQA+-venlig og et godt sted at solbade væk fra nysgerrige øjne, da de beskyttende klitter Artola giver godt mulighed for at nyde lidt privatliv.

En god mulighed for homo-venlig indkvartering er at leje en feriebolig i Marbella og opleve den åbne og liberale atmosfære, byen har at tilbyde.