Natteliv i Nerja - en omfattende guide

Nerja, en hvidkalket kommune på den østlige del af Costa del Sol, som er kendt for sine smukke strande og Balcón de Europa. Området har dog også et temmeligt levende og varieret natteliv især om sommeren. Hovedparten af ​​Nerjas natteliv foregår omkring Tutti Frutti-pladsen og den tilstødende gade Calle Antonio Millón. På denne plads kan du finde et bredt udvalg af barer og klubber, hvor du kan morer dig til langt ud på natten og få dig en masse festlige minder på din ferie i Nerja.

For at få mest muligt ud af dine nætter i Nerja har vi sammensat en guide med det bedste natteliv i Nerja. Uanset om du beslutter dig for at gå tidligt hjem eller tage danseskoene på og feste hele natten!

Barer og pubber i Nerja

Buddha Bar

Adresse: Calle Gloria 13

Cocktailbar i Nerja

Hvis du elsker cocktails, er Buddha Bar lige stedet for dig! På denne kølige tagterrasse kan du vælge mellem et bredt udvalg af stilfuldt præsenterede kvalitetsdrinks, mens du nyder en fremragende udsigt ud over Nerja og de pragtfulde omgivelser. Buddha Bar er et godt sted at vælge en lækker mojito og nyde det varme middelhavsklima!

Teteria Zaidín

Adresse: Calle Granada 18

Teteria

Beliggende i det historiske centrum af Nerja er Tetería Zaidín en fantastisk mulighed, hvis du planlægger en rolig og afslappet aften med dine venner, familie eller partner. Slap af i denne smukke bygning i arabisk stil eller nyd den friske luft i den andalusiske gårdhave, som er dekoreret med en overflod af planter. Der er bestemt ingen mangel på valgmuligheder hos Tetería Zaidín, da stedet har et rigt udvalg af drikkevarer og mad, herunder cocktails, te, kaffe, milkshake, arabiske slik, kager og crepes.

H2O

Adresse: Calle Filipinas 11

Cocktailbar

H2O er en bar tæt på Burriana Beach, som tilbyder et bredt udvalg af cocktails med eller uden alkohol foruden champagne, vine, kaffe og snacks. Det er et perfekt sted at slappe af med din familie eller venner efter en dag på Burriana Beach.

Steder med levende musik i Nerja

Cochran's

Adresse: Calle Salón 12

Cochran's irske pub, Nerja

Foto copyright: Cochran's Irish Pub

Cochran's er en irsk pub tæt på Balcón de Europa og Playa del Salón. Det er et godt sted at hører levende musik, især international pop og rock, hvor kunstnere underholder fra scenen hver fredag ​​og lørdag fra 22.30 og frem. Sørg for at få en plads på den smukke terrasse med den imponerende udsigt ud over havet, hvor du kan nyde den smukke solnedgang. Sportsfans vil føle sig hjemme hos Cochran, da pubben regelmæssigt viser sportsbegivenheder.

El Burro Blanco

Adresse: Calle Gloria 3

Flamencoshow på El Burro Blanco

Foto copyright: El Burro Blanco

For en autentisk spansk oplevelse bør man besøge det intime sted El Burro Blanco “ Det hvide æsel”, hvor du kan nyde flamencoshows og andre musikalske forestillinger med sang og traditionel spansk dans. Gode ​​priser og et opmærksomt personale er med til at gøre dette til et sted, som bestemt er værd at besøge på din ferie i Nerja.

El Molino

Adresse: Calle San José 4

Bar El Molino

Foto copyright: El Molino

El Molino er en bar med fantastiske priser og venligt personale, der også tilbyder flamencoshows. At tage til et show hos El Molino er som at rejse gennem Andalusiens musikalske fortid. I tillæg til den musikalske oplevelse er indretningen indenfor, som får dig til at føle, som om du står i en vindmølle på landet. Dette giver forestillingen en rå ægthed. Du kan også nyde en drink på den lille terrasse med udsigt ud over en typisk travl andalusisk gade.

Centro Cultural Villa de Nerja

Adresse: Calle Granada 45

Jazz

Nerjas kulturcenter blev bygget i firserne på et sted, hvor der tidligere havde ligget et uddannelsescenter, og det nye kulturcenter blev officielt åbnet den 16. maj 1998. Det har en smuk koncertsal med fremragende akustik, et handicapområde og 355 pladser. Det er et perfekt sted at besøge, hvis du holder af dans, teater og musik. Kulturcenteret byder regelmæssigt på billige koncerter samt festivaler som Nerjadanza, Nerjazz og Festival Flamenco.

Nattens barer og klubber i Nerja

Sala People & Sound Club

Adresse: Calle El Chaparil 18

Sala People and Sound Club

Foto copyright: Sala People and Sound Club

Et minut væk fra Plaza Tutti Frutti finder du “Sala People and Sound Club”, hvor du kan slå dig løs på dansegulvet og vise dine bedste dansetrin frem. Den varierede musik i klubben og de specielle lys- og lasereffekter vil helt sikkert kunne lokke dig ud på dansegulvet. Slå lidt ekstra til Søren og oplev det eksklusive VIP-område med en privat bar og sikkerhed. Denne klub tilbyder også specielle rabatter til arrangementer som polterabends og bryllupper. Endvidere har klubben sørget for, at lokalerne er tilgængelige for handicappede.

Sala Rockefeller

Adresse: Calle El Chaparil 7

Sala Rockefeller

Foto copyright: Sala Rockefeller

Sala Rockefeller ligger tæt på Plaza Tutti Frutti. Det er et godt sted at danse hele natten og nyde en række blandet musik som latin, house og R & B. Klubben holder temafester hver tirsdag og torsdag (om sommeren), og du kan finpudse dine dansetrin hver lørdag, når de organiserer undervisning i salsa og bachata. Jazz elskere bør også besøge Rockefeller Sala, da de regelmæssigt organiserer jazzkoncerter. Denne klub er med helt frem til at gøre nattelivet i Nerja levende og varieret.

Seven

Adresse: Plaza Tutti Frutti

Seven

Foto copyright: Bar Seven

SSeven er et populært diskotek på Plaza Tutti Frutti. Du kan slappe af på terrassen med en shisha (vandpibe) eller erobre dansegulvet, hvor der spilles alle slags musik som disco, house, latin, spansk musik og så videre. Seven er et godt sted at besøge, hvis du er ude på en polterabend!

Pub Obelix Plaza

Adresse: Plaza Tutti Frutti, local 4

Pub Obelix Plaza

Foto copyright: S. Benitez, Pub Obelix Plaza

Pub Obelix ligger på Plaza Tutti Frutti, hvor du kan nyde en drink siddende, spille dart eller danse, hvis du har lyst til det. Med spændende musik, venligt personale, lækre cocktails og DJ'er, der spiller regelmæssigt, har Obelix Plaza alle ingredienser til at gøre din fest i Nerjas natteliv fantastisk!

Pub Tamareo

Adresse: Plaza Tutti Frutti

Pub Tamareo

Foto copyright: Pub Tamareo

Pub Tamareo ligger på Plaza Tutti Frutti, en livlig og feststemt bar, hvor du kan nyde en drink, mens du nyder house, latin, salsa og spansk musik. Venlig service og en livlig atmosfære er de vigtigste ingredienser på Pub Tamareo.

Pub La Guarida

Adresse: Plaza Tutti Frutti

Pub La Guarida

Foto copyright: S. Benitez, Pub La Guarida

La Guarida er en bar med en god stemning, hvor du kan nyde et bredt udvalg af drikkevarer i hjertet af nattelivet i Nerja. De har en terrasse, hvor du kan slappe af og fordybe dig i den festlige stemning på Plaza Tutti Frutti. Om fredagen holder Pub La Guarida ofte salsa og bachata-nætter, hvor alle øjne er på danserne, der bidrager til stedets eksotiske atmosfære.

Fabrik Pub

Adresse: Calle El Chaparil 5a

Fabrik Pub

Foto copyright: Enfoque Studio, Fabrik Pub

Fabrik Pub er en populær pub i centrum af Nerja, hvor du kan nyde en god drink med dine venner. Pubben organiserer også vilde temafester herunder en karnevalsfest foruden specielle arrangementer som aftener med komedier.  

Agora VIP Club

Adresse: Plaza Tutti Frutti

Agora VIP Club

Foto copyright: S. Benitez, Agora VIP Club

Agora VIP Club er endnu en kvalitetsklub i hjertet af Nerja, hvor du kan tilbringe natten med dine venner. Drikkevarer serveres af et venligt personale, og stedets DJ’er spiller regelmæssigt. 

Festivaler i Nerja

Chanquete World Music

Adresse: Playa El Playazo

Chanquete World Music Festival

Foto copyright: Chanquete World Music

Chanquete World Music er Nerjas helt egen verdensmusikfestival, der finder sted på Playa El Playazo i midten af ​​september. Fordyb dig i den skønne festivalsatmosfære og fest på stranden med udsigt  ud over Middelhavet og de smukke omgivelser omkring i Nerja. Som festivalens navn antyder, handler festivalen om verdensmusik med rap, rock, hip-hop, reggae og fusion. Det er nemt at komme til festivalen, da der er specielle busforbindelser.

Homo-venlige steder i Nerja

Selvom homoseksuelle naturligvis er velkomne overalt i Nerja, så er miljøet omkring LGBT ikke så veletableret i Nerja forhold til andre steder på Costa del Sol som for eksempel Torremolinos og Marbella. Byen anses imidlertid alligevel for at være en homoseksuel venlig destination, hvor alle kan nyde nattelivet i Nerja. Bogey bar (Calle Pintada 22) er en bar for homoseksuel i Nerja, mens Blanco y Negro er kendt for at være et meget homoseksuelt venligt sted (Calle Pintada 35).

Bar Blanco y Negro

Foto copyright: Blanco y Negro

Der er bestemt ingen mangel på steder at gå ud og have en god fest i nattelivet på din ferie i Nerja. Nerja er det perfekte sted at danse hele natten og komme sig på en af ​​sine smukke strande dagen efter. Tag med til Nerja og kom med til festen!