En guide til din familieferie i Salou

Vil du gerne nyde varmen fra Middelhavet med din familie? Salou betragtes som hovedstaden på Costa Dorada. Dens strande og underholdningsmuligheder foruden den omkringliggende natur gør byen til et perfekt sted at tilbringe en familieferie. Faktisk takket været de mange familievenlige attraktioner og kvaliteten af ​​den skønne natur i nærheden har Salou opnået en udmærkelse fra den catalanske regering som “familievenlig destination”.
 
For at få det bedste ud af din familieferie i Salou har vi skrevet denne vejledning med vores 10 bedste tips til hvad du kan se og opleve på din ferie i Salou, så du og familien får en uforglemmelig oplevelse.
 
Port Aventura

1. Solrige eftermiddage på stranden

Salou er især kendt for sine charmerende strande. Med sine palmer, hængekøjer, strandbarer ... alt i Salou minder det typiske postkort fra Middelhavet. Langs byens 14 kilometer lange kyststrækning finder vi store strande med alle tænkelige faciliteter til små skjulte bugter omgivet af høje klipper. Kort sagt, i Salou er der strande for enhver smag.
 
Cala Crancs
 
Strandene ved kysten af ​​Salou er anerkendt for deres lave, rolige og krystalklare vand. På de fleste af strandene vejrer det blå flag som bevis på strandenes høje kvalitet af både vandkvaliteten og sikkerheden, så de er perfekte til at nyde et par dage med sol og strand sammen med familien. For at nyde de mange strande optimalt kan du leje en af de mange ferieboliger til familier, som vi har til rådighed i Salou.

2. Oplev højderne i Bosc Aventura

I hjertet af Salou finder vi denne store eventyrpark på mere end 8000 kvadratmeter. Hovedattraktionen er en næsten 80 meter lang svævebane. Herudover tilbyder parken også klatrevægge, paintball og jagtområder, som er perfekte til at tilbringe en hel dag fyldt med sports- og familieaktiviteter. 
 
Bosc Aventura, Salou
 
Der er også 4 ruter med hængebroer, adskillige svævebaner for både meget små børn, børn ældre end 7, unge og voksne. Vanskeligheden og højden af ​​de forskellige ruter varierer op til en højde på 10 meter over jorden. Derudover er der specielle picnicområder, hvor du kan genoplade batterierne. Alt i alt er eventyrparken Bosc Aventura et glimrende valg til en skøn aktiv dag for børn og voksne ude i naturen. 

3. Gå langs stien Camino de Ronda ved Cabo de Salou

Tilbring lidt tid sammen med familien på denne skønne vandresti ved havet. Den fantastiske Camino de Ronda er en 2 kilometer lang vandresti langs kysten ved Cabo de Salou. Under hele turen vil der være en prægtig udsigt ud over havet og den omkringliggende natur.
 
Camino de Ronda
 
Oprindeligt var denne sti designet til at holde øje med ulovlige skibe og bevogte kysten mod angreb. I dag forbinder den Pilons-området med Replanells, hvor vi undervejs kan opdage pittoreske små bugter og skønne strande. Halvvejs på ruten ved Cala Llenguadets kan man se bunkere, som stammer fra den spanske borgerkrig. På trods af sine næsten 6 kilometer er Camino de Ronda en dejlig nem rute, der er behagelig for alle aldre.

4. Passager ombord på turisttog i Salou

Dette lille tog er en alternativ måde at opdage Salou på. Det fører dig til de mest charmerende steder i både byen og dens omgivelser. Turen ombord på det lille tog bliver et eventyr for de de yngste familiemedlemmer, da det vil tage jer med til de fjerneste områder i Salou-regionen, hvor i vil se de mest emblematiske monumenter og mest berømte bugter.
 
Turisttog
 
Turen starter på Plaza de Europa og har 14 stop. Undervejs kommer det forbi vigtige vartegn og monumenter som Faro de Salou, Masía Catalana, Torre Vella og skulpturen Els Pilons, som er opstillet til ære for landsbyens fiskeritradition. Samtidig kan du nyde en spektakulær udsigt ud over Costa Dorada langs Cabo de Salou.

5. Prøv dine grænser af i Salou

Hvis du kan lide aktivitet og sport, så er Salou et fænomenalt sted at besøge. Her finder du et stort udvalg af spændende og anderledes aktiviteter som canyoning, mountainbiking, vandski, dykning, kitesurfing, bueskydning, paintball, ridning og meget mere.
 
Ridning
 
Langs strandpromenaden og i centrum af Salou finder du flere virksomheder, der specialiserer sig i disse eventyragtige aktiviteter. Et par af dem tilbyder også ballonflyvninger specielt designet til familier.

6. Få et skud af adrenalin i Port Aventura 

Dine børn vil elske Port Aventura, når de besøger Salou. Denne forlystelsespark er den mest berømte i Spanien med mere end 4 millioner besøgende hvert år.
 
Port Aventura
 
Denne enorme park er opdelt i seks forskellige temaområder, der fører dig både gennem en typisk, charmerende middelhavs fiskerby og tropiske polynesiske paradisøer, på rejse gennem det kejserlige Kina, præcolumbianske Mexico eller det gamle vesten. For de mindre børn er der også et sjovt temaområde med Sesamy Street.
 
Parken tilbyder nogle fantastiske faciliteter og attraktioner for alle aldre, foruden danseshow og fyrværkeri samt en uovertruffen udsmykning. En af parkens mest berømte er Dragon Khan, en rutschebane med en maksimal hastighed på 105 km / t. Den er ikke for sarte sjæle! 
 
Forlystelsesparken Port Aventura
 
Hertil kommer en spændende udvidelse i form af Ferrari Land, som blev indviet i april 2017 på samme område som Port Aventura. Det er et spektakulært tematisk område dedikeret til ​​Ferrari, og må siges at være bil-entusiastens drøm.

7. Springvand med lysshows i Salou

Springvand med lysshows
 
I sommermånederne slutter Salou sine lange sommerdage med et unikt lys-, vand- og musikshow, som afholdes ved springvandet på Paseo Jaume I. Dette show er blevet et af byens symboler. Springvandene og lysene skaber et smukt show hver aften, hvor vandet danser til rytmen af ​​musikken, og lyset opfører vidunderlige koreografier.

8. Aquópolis Costa Dorada

En anden mulighed for at tilbringe en dejlig familiedag er et besøg i Salou vandland. Aquopolis Costa Dorada er et vandland fuldt af vandrutschebaner for alle aldre. Her er bølgebassiner, hvor du kan forsøge at surfe, og parken tilbyder guidede besøg hos delfiner, hvor du lærer om både disse skønne dyr og om havet. 
 
Aquópolis i Salou
 
En af ​​de store attraktioner i denne park er området Aloha Beach, et tematisk område baseret på de eventyrlige landskaber på Hawaii. På Aloha Beach findes hvide sandstrande, palmer, hængekøjer, stråtækt paraplyer, barer ... alt er meget omhyggeligt designet, således at du føler dig hensat til paradis. 

9. En tur til Tarragona

Blot 12 kilometer fra Salou finder du den tidligere romerske by Tarragona. Denne by er et sandt arkitektonisk mesterværk, bygget som om den næsten rører Middelhavet, og hvor det lader til, at tiden er stoppet. Tarragona var tidligere en vigtig havn i Romerriget, hvilket stadigvæk kan fornemmes i det monumenter, som er efterladt fra den tid. Her findes et enestående romersk amfiteater med nok den bedste udsigt i verden og en imponerende akvædukt, som også er meget velbevaret.
 
Tarragona - romerske ruiner
 
Under din ferie i Salou bør du reservere en dag til at opdage skattene i Tarragona. Det er meget nemt at besøge byen, da de lokale tog stopper her. 

10. Fuld fart i Karting Salou

En af de altid populære aktiviteter blandt både børn og voksne er racerløbene på Karting Salou. Her er en racerbane på mere end 800 meter for voksne og unge over 14 år. Der er endda en bane på 300 meter specielt designet til børn. Du oplever høj hastighed, samtidig med at der er sørget for sikkerheden. 
 
Karting Salou
En af de mest berømte attraktioner er Bungee Rocket, en slags slangebøsse til to personer, som skyder dig op i en højde på 90 meter og når en hastighed på 180 km / t på 1,3 sekunder. I Karting Salou finder du også lokaler med med spillemaskiner og racersimulatorer.
 
Forestil dig selv at prøve alle disse spændende aktiviteter, mens du og familien opholder jer i en skøn feriebolig med god plads til hvert familiemedlem og til en god pris. Hvis du reserverer i god tid, finder du en feriebolig for familien på Costa Dorada indenfor alle budgetter.
 
Som du kan se, er Salou det perfekte feriemål: Her er fantastiske strande, et dejligt, solrigt klima og uendelige muligheder for sjove aktiviteter.