10 Polterabend Events i Spanien

Spanien er et af de lande i Europa som er nemmet at komme til - næsten alle flyselskaber har destinationer i Spanien. Ofte har flyselskaberne uhyggelig billige kampagnetilbud på deres ture sydpå, hvilket gør landet endnu mere ideelt til polterabend fester!

Barcelona

Barcelona - Plaza Cataluña

Måske det er Middelhavs indstillingen eller måske det er fordi Barcelona er Spaniens anden største by. Uanset hvad så har byen en fantastisk atmosphere både dag og nat! Mændene vil helt sikkert elske et Barça spil på Camp Nou mens pigerne kan få Visakortet til at gløde i byens fantastiske butikker!

Benidorm

Benidorm

Hvis du skal opleve den sidste nat med "frihed" inden ægteskabet, så er Benidorm stedet! Beliggende i Alicante med over 2000 barer og klubber - ikke 200 men 2000! Et perfekt sted til den ultimative pub-crawl! Og en dukkert i havet dagen derpå, er den bedste tømmermænds kur!

Ibiza

Ibiza - Eivissa 

Her er alt - lysene i San Antonio til den skønne gamle bydel på Ibiza. Helt sikkert en kæmpe fest ø! Hvis du vil ha noget mere neddæmpet kan du besøge et af de utallige resorts og hvis du er mere til ikke-turister, så kom mellem september og april, hvilket er uden for sæson og dermed både billigere og mindre befolket.

Madrid

Madrid - Gran Via

Spaniens hovestad er den Iberiske halvøs svar på New York - byen der aldrig sover! Ja lige med undtagen af når der er siesta. Leder du efter stemning, fest og liv så tag en taxa til Fuencarral, som er byens diskoteks og bar område. 

Benalmadena

Benalmadena  

Hvis det er sol, strand og vand du er ude efter, så kan du ikke gå galt her på Costa del Sol kysten. Om natten er Marinaen og Plaza Solymar en oase af oplyste restauranter, bar og lounge klubber. 

Gran CanariaLas Palmas de Gran Canaria - Santa Ana Katedralen

Tag nordpå til hovestaden Las Palmas de Gran Canaria, her finder du et mere sofistikeret natteliv, centreret omkring Vegueta. Hvis du mere fester efter konceptet "drik til du segner" så skal du køre sydpå til Playa del Inglés hvor de vilde fester udfolder sig. Puerto Rico er et andet resort, hvor ungdommen og den ungdommelige musik udfolder sig. 

Seville

Sevilla 

Der er få byer i Spanien så skønne som Sevilla - nyd en tapas med en lille fadøl til 1€ rundt omkring i byen. Det bliver til sidst til en hel del fadøl! Hvis du leder efter en uforglemmelig kulturel oplevelse, skal du krydse floden og se et flamenco show i Triana.

San Sebastián

San Sebastian (Donostia) - Rådhuset 

Fyld maven med "Pintxos" i San Sebastián aka Donostia. Det er Baskerlandets version af den spanske tapas. I sommermånederne kan du få en masse sol på storbyens bedste strand, Playa de La Concha. 

Mallorca

Palma de Mallorca 

Fantastiske Palma - sol, evig sommer og fantastiske klubber, hvor du kan få de mest spetakulære cocktails! Dog vil en nat i byen lette din pung en hel del, da priserne ofte får et hak opad i sommermånederne. 

Tenerife

Tenerife - Los Cristianos om natten

Ligesom naboøen Gran Canaria er der også her en meget mærkbar nord-syd kløft som opdeler øen. Hvis du gerne vil være afslappet, så tag til hovedstaden Santa Cruz de Tenerife eller Universitetsbyen La Laguna på Norddelen af øen. Er du mere til fest og farver så tag Sydpå, til Las Americas og Los Cristianos - her er tempoet højt og drinksene billige!