Romantiske rejsemål i Spanien

Mange par vælger at holde deres romantiske ferie eller weekendophold i Spanien. Hvis du vil overraske kæresten på Valentinsdag, eller endda med en bryllupsrejse, så er Spanien et godt valg. Her er en storslået natur, god mad og udsøgte vine, så der er rig mulighed for romantiske dage, aftener og nætter.

Ávila

Avila view

Denne befæstede by i Castilla y León ligner mest af alt et kæmpe eventyrslot. Forfatteren José Martínez Ruiz beskrev Ávila som den by, der er mest repræsentativ for det 16. århundrede i Spanien, hvilket garanterede byen sin plads på UNESCOs Verdensarvsliste i 1985. Ávila er den by i Spanien med flest barer og restauranter per indbygger, så der skulle være rig mulighed for at nyde en romantisk middag med din kæreste. 

Barcelona

Barcelona - Montjuic magic fountain

Det spanske natteliv har nogle romantiske scener med sine mange gadelamper og springvand, og en af ​​de flotteste byer i de natlige timer er hovedstaden i Catalonien, Barcelona. Nyd en picnic foran det magiske springvand ved Montjuïc, der lyser op i forskellige farver fra kl. 19-21 i perioden oktober-april og fra kl. 21-23:30 i sommerperioden, maj-september.

Granada

Granada - Albaycin quarter

Kombiner romantik med afslapning og nyd en spa-oplevelse i Granada-provinsen. Bagefter kan I tage et smut ind til Granada og slentre ned ad gaderne blandt rustikke bygninger.

Madrid

Madrid - Plaza Cibeles

I majestætiske Madrid kan du, som et alternativ til den traditionelle æske chokolade, invitere din elskede på chokolade og churros på et af ​​byens berømte churrerias. "Chocolateria San Gines" er et af de mest berømte churrerias, som har serveret denne søde klassiker siden 1894.

Segovia

Segovia - Cathedral

Hvis du synes, at Segovia virker bekendt, er det nok på grund af Alcázar-slottet, som også er Walt Disneys logo, der optræder i begyndelsen af alle hans film. Her kan du og din elskede glemme alt om trængsel og travlhed i det 21. århundrede.

Sevilla

Sevilla - Reales Alcazares

I Sevilla er der en fortryllende duft af appelsintræer og en brændende lidenskab for flamenco. Så denne lidenskabelige by i det sydlige Andalusien er et oplagt sted at dyrke kærligheden.

Toledo

Toledo - Alcazar and San Martin bridge

Spanien er smuk som et postkort - især fortryllende Toledo, hvor du og din udkårne er garanteret et uforglemmeligt ophold. Pak kameraet og indram din elskede i det mest forbløffende bybillede.