Tal Spansk - 9 nyttige udtryk på spansk [infografik]

CoffeeBliver du også frustreret, hvis tjeneren ikke forstår dig, når du beder om en kop kaffe på engelsk?

Eller har du det godt med at kunne klare dig selv på spansk - i hvert fald til det mest nødvendige?

Mange danskere tager på ferie i Spanien og bliver overraskede over, at de ikke kan gøre sig forståelige på engelsk. Og mindst lige så mange kan sagtens klare sig med engelsk men vil gerne kunne tale lidt spansk med de lokale.

Spanskkurset har muligvis stået på ønskelisten længe, men det kan være svært at finde tid i hverdagen til at få gjort noget ved det.

Men det skal ikke stoppe dig fra at tale spansk!

Her får du de første 9 udtryk på spansk, som kan være anvendelige til dagligdags situationer på ferien. I næste afdeling af Tal Spansk vil vi præsentere endnu en række basale udtryk - men med lidt mere kød på.

En infografik er let at have med på mobilen eller iPad’en - eller den kan printes ud og lægges ind i din udgave af Turen går til Spanien.

Vi håber, I får glæde af denne første - men bestemt ikke sidste - infografik om Spanien og det spanske sprog.

Tal Spansk Infographic

P.S: Kaffe på spansk er et kapitel for sig - det hedder f.eks. café con leche (espresso med lidt mælk) eller café solo (sort kaffe), og udtrykkene kan skifte fra region til region i Spanien. Du kan få et forspring ved at studere vores guide til at bestille kaffe i Malaga.

Har du nogle ord eller vendinger, du kunne tænke dig kom med i næste udgave af Tal Spansk, så tøv ikke med at skrive dem i en kommentar nedenfor, på Facebook eller i en mail til stine@feriebolig-spanien.dk.