Vores søsterselskaber

Den 1. april 2019 skiftede Spain-Holiday.com ejerskab. Claus Sørensen deler nu ejerskab med Jan Dal Lehrmann, Kenneth Andersen og Jannich Friis Petersen. De nye medejere har erfaring med digital forretning, unik know-how og en strategisk vision, der vil styrke aktiviteten i Spain-Holiday.com i den spanske ferieudlejningsindustri.

For grundlæggeren og den tidligere eneejer, Claus Sørensen, er dette et trin “, der vil styrke Spain-Holiday.com's evne til at sætte en strategi for stærk præstation i de kommende år. Med ​​Jan, Kenneth og Jannich i virksomheden vil vi være i stand til at styrke vores brandværdi og aktiviteter i Spanien, og vi vil have mulighed for at udvikle en mere ambitiøs udvidelsesplan ”.

De nye ejere er enige om de langsigtede mål, der er planlagt for Spain-Holiday.com, og hver af ejerne besidder vigtig faglig erfaring, som er værdifulde for at lede virksomheden ind i det nye årti. 

Heymate

Heymate er et søsterselskab til Spain-Holiday.com med base i Aarhus, Danmark. Det har en andel på 25% i Spain Holiday Online Rental S.L. Heymate er et lille team med stor erfaring indenfor online handel og service, og deres mission er at gøre en forskel i den digitale verden. Med deres portefølje bestående af mere end 46 hjemmesider har Heymate mere end 1,4 millioner brugere, der besøger en af ​​deres mange hjemmesider eller apps hver måned, og de genererer mere end 20 millioner sidevisninger. De brænder for at skabe de bedste løsninger for deres brugere og kunder.

Spain-Holiday.com er også involveret i både fuld og delvis ejerskab i følgende virksomheder:

BilHandel

BilHandel er stedet at købe eller sælge din bil, bildele og udstyr. Ved at bruge BilHandels app er du i stand til at gøre dette hurtigt. Søg efter biler i dit lokale område eller søg efter specialiserede dele over hele landet - det er op til dig. Hvis du ønsker at sælge din bil, sikrer BilHandel, at din salgsannonce får mest/stor eksponering. Din annonce når over 500.000 bilglade danskere og vises ikke kun på Bilhandel, men også på andre sider som AutoUncle og BilGalleri - det bedste er, at du kun skal oprette din annonce en gang.

Når du vil købe noget, giver virksomheden dig en detaljeret oversigt og hjælper dig med at handle sikkert - og selvfølgelig er det gratis.

Tjekbil

Tjekbil er et firma, hvor du kan kontrollere nummerpladeoplysninger på et øjeblik. Hjemmesiden blev oprettet, fordi ejerne følte sig udfordrede i forretningssituationer, når de købte brugte biler. De har derfor lavet denne hjemmeside, hvor du kan få adgang til alle oplysninger om nummerplader.

Med nummerpladeoplysninger og registreringsnummer får du også adgang til tidligere rapporter og kan se, om bilen har haft problemer. Rapporterne giver dig også mulighed for at kontrollere, om bilens kilometertal er troværdig. De vil guide dig gennem hele processen fra det øjeblik, du ser en bil, du er interesseret i, indtil du underskriver det endelige papirarbejde og foretager betalingen.

NEMbilhandel

NEMbilhandel er baseret i Danmark og har cirka 140.000 biler. NEMbilhandel leverer et 100% gratis serviceværktøj, der hjælper dig sikkert gennem hvert trin ved et privat bilsalg.

Deres mission er at gøre det lettere og mere sikkert at handle biler mellem to private personer. Med NEMbilhandel er det nu meget lettere og mere sikkert at købe en bil privat.

NEMbilhandel er en stor hjælp for både købere og sælgere.

NEMbilhandel arbejder sammen med TjekBil, og for bilkøbere betyder det, at du med et enkelt klik kan finde ud af alt om bilen, herunder om der er resterende gæld, bilens kilometertal, eller om bilen er rapporteret stjålet.

For en bilsælger er de største fordele, at det nu er blevet mere sikkert og meget lettere at sælge din bil, da en køber kan foretage en delvis betaling. Derudover er hele processen lettere for sælgeren, og handlen kan udføres meget hurtigere, da alle trin er ét sted.

TjekBilsyn

TjekBilsyn giver dig et overblik over danske bilinspektionsfirmaer og deres godkendelsesprocenterne. Bilsyn er en vigtig sikkerhedsforanstaltning for dig og dine kolleger i trafikken. TjekBilsyn har indsamlet data og rapporter fra godkendte inspektionsfirmaer i Danmark. På hjemmesiden vises alle godkendelsesprocenterne og visuelle rapporter fra de forskellige steder. Med en hurtig søgning kan du se, hvad der er bedst for dig, når det gælder at øge chancen for en problemfri bilinspektion.

Handyhand

Handyhand er en del af Mediehuset Heymate ApS. Handyhand blev etableret i 2009 og er i dag Danmarks største formidler af små opgaver mellem enkeltpersoner. Målet er at gøre det lettere for folk at få ting løst i deres hjem sikkert og billigt. Uanset om det er rengøring, malerarbejde eller havearbejde, er Handyhand altid klar til at hjælpe dig.

Bilzonen

Bilzonen er en del af Bilhandel.dk og er en platform til køb og salg af brugte biler. Du kan sælge din bil gratis med appen Bilforhandler. Du kan sikkert og nemt købe og sælge din bil privat - du vil også modtage lovlige godkende papir.

Admill

Admill har skabt en hjemmeside med mange tjenester, der giver dig den nødvendige information på overfyldte markeder indenfor bredbånd, mobilabonnement, lån, måltider og meget mere! Udvalget af produkter og leverandører er meget stort, så teamet hos Admill ønsker at hjælpe deres brugere med at tage den rigtige beslutning. Admill ønsker at lancere tjenester, som deres brugere elsker, og som de vil anbefale til andre.

TjekLån

TjekLån kan hjælpe dig med at finde et billigt lån, hvilket på egen hånd godt kan være lidt af en jungle. For hvor skal du starte, og hvem kan du stole på? Tjeklån er en uafhængig sammenligningsside, der hjælper dig med at finde det bedste lån til dine behov. hjemmesidens resultater inkluderer de mest konkurrencedygtige lånudbydere, der tilbyder billige lån til gunstige betingelser. Du ansøger om et lån online, udbyderen foretager en automatisk kreditcheck, og du modtager derefter et lånetilbud ofte inden for få minutter!

Findmåltidskasse

Findmåltidskasses mission er at samle udbydere af måltidskasser i Danmark og gøre det nemt for dig at sammenligne, så du kan finde den måltidskasse, der passer til dine behov. De stræber efter at vise forbrugerne en bred vifte af produkter og tjenester inden for måltidskasser. Virksomheden har valgt at håndplukke et udvalg af måltidskasser, så deres sammenligning afspejler ikke nødvendigvis hele markedet. Det er gratis at benytte hjemmesiden, og hvis du finder et måltidskasse, der matcher dine behov, kan du vælge at kikke på den ønskede udbyder, hvorefter du nemt kan udfylde din ordre.

Tjekbredbånd

Tjekbredbånd er en hjemmeside, som hjælper dig til at finde den bedste internetløsning til dig. Bredbåndsløsninger er den almindelig betegnelse for højhastighedsinternetforbindelser. Det kan være en bøvlet opgave at finde ud af, om du har det rigtige internet derhjemme eller i din virksomhed, men det har dette firma nu gjort meget lettere for dig. Hvis du ved, hvilken løsning du i øjeblikket har, er det meget nemt for dig at finde ud af, om det kan gøres billigere. Hos TjekBredbånd kan du indtaste din aktuelle hastighed i søgekriterierne og dermed finde ud af, om du kan få den samme hastighed til en langt lavere pris!

Mobilabo

Mobilabo giver dig en unik indsigt i, hvordan den danske telekommunikationsindustri er forbundet. Der er utallige telekommunikationsfirmaer, der tilbyder dig et meget billigt mobilabonnement. Derfor kan det være vanskeligt at finde ud af, hvilke mobilabonnement der reelt er billigste. Mobilabo hjælper dig med dette dilemma, idet du her kan finde det billigste mobilabonnement på tværs af alle telekommunikationsfirmaer, hvor du også finde information om billige mobilabonnementer med musik eller et budget-mobilabonnement med gratis data og lignende.