De bedste strande på Tenerifes sydlige side

En af de mest populære øer på De Kanariske Øer er Tenerife, det perfekte sted for en afslappende strandferie. Især er den sydlige del af øen tiltrækkende for turister, for her ligger populære feriemål som Playa de las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje, som har et skønt udvalg af perfekte strande med blødt sand.

Planlæg en ferie på Tenerife og oplev de Kanariske Øers varme hav. Besøg nogle af de  smukkeste strande i Spanien, som millioner af glade feriegæster sætter pris på.

1. Playa El Duque, Costa Adeje 

Playa El Duque strand, Costa Adeje

 
Playa El Duque ligger i det trendy ferieområde Costa Adeje, en kort gåtur fra den charmerende fiskerby La Caleta. Området omkring stranden er fyldt med fancy restauranter og luksuriøse butikker, der kan tilfredsstille de mest krævende kunder. Heldigvis er stranden gratis for alle.
 
Playa El Duque er uden tvivl en af ​​de bedste strande på Tenerife. Turkist vand, forfriskende bølger og gyldent sand tiltrækker både besøgende og lokalbefolkningen. Playa El Duque har alle de faciliteter, der er nødvendige for at tilbringe en dejlig dag på stranden. Her finder du offentlige brusere, toiletter, restauranter, supermarkeder og udlejning af liggestole. Hvis du bliver træt af solbadning, tag en forfriskende tur rundt om klipperne lige ved stranden. Her kan du også finde lidt skygge til din hud - hvis det er nødvendigt. 

2. Playa Fañabe og Playa Torviscas, Costa Adeje

Playa Fañabe strand, Costa Adeje

 

Når du fortsætter mod Playa de las Americas fra El Duque, finder du to dejlige strande lige ved siden af ​​hinanden: Playa Fañabe og Playa Torviscas. Dette område er et af de bedste steder at bo på Tenerife. Der er mange caféer, barer, restauranter, souvenirbutikker og supermarkeder lige ved  strandpromenaden. Om aftenen kommer folk her for at nyde levende musik, den afslappede atmosfære og den vidunderlige solnedgang, som Tenerife er berømt for.

Du kan også finde et lille vandland på stranden for børn. Der er også et større udvalg af vandsportsaktiviteter på stranden. 

3. Playa La Pinta, Costa Adeje

Playa La Pinta strand, Puerto Colónin, Costa Adeje

 

Fortsæt med at gå ned mod Las Americas fra Fañabe, her finder du den næste strand på vores liste: Playa La Pinta. Dette er måske ikke den største strand, men den er populær på grund af sin beliggenhed lige ved siden af ​​en af ​​de største havne i området, Puerto Colón. De fleste og de bedste bådture og vandsportsaktiviteter starter her, og du kan købe billetter ved indgangen til havnen. Der er også et lille indkøbscenter med caféer, restauranter og rejsebureauer foran havnen. Herfra kan du tage på en af de populære delfinture, prøve jetski eller leje en sejlbåd med skipper

4. Playa La Troya, Playa de las Americas

Playa Troyan beach, Playa de las Americas, Tenerife

Playa Troya ligger i den travleste del af Las Americas. Denne strand er meget populær og kan hurtigt blive overfyldt i højsæsonen. Playa Troya ligger i nærheden af ​​de mest populære caféer, barer og restauranter i Las Americas. Dette område er meget populært om natten, når festglade mennesker leder efter spændende steder og ønsker at besøge nogle af de bedste natklubber og barer i det sydlige Tenerife. Du kan finde to meget populære strandklubber i La Troya: Monkey Beach Club og den trendy Papagayo Beach Club.

Lange bølgebrydere i havet beskytter La Troya fra de største bølger, og stranden er derfor meget sikker for mindre børn. Du kan finde alle nødvendige faciliteter i nærheden, og hvis du leder efter spændende aktiviteter, kan du vælge at besøge den nærliggende strand La Honda, hvor du kan fange bølger perfekte til surfing

5. Playa El Camisón, Playa de las Americas

Playa El Camison strand, Playa de las Americas, Tenerife

Playa El Camisón er en charmerende strand omgivet af grønne områder og palmer. Den ligger lige ved siden af Playa de las Américas og Los Cristianos. 

Dette er en af ​​de bedste strande på Tenerife for familier. Vandet ved stranden er lavvandet, og bølgebrydere holder større bølger væk fra stranden. Palmerne giver en smule skygge fra den brændende sol, og du kan nyde en picnic i det grønne område uden at få tæerne dækket af sand. Der er også en dejlig strandrestaurant på venstre side af stranden, perfekt til at nyde et forfriskende glas sangria, mens du ser solen gå ned

6. Playa Las Vistas, Los Cristianos

Playa Las Vistas strand, Los Cristianos, Tenerife

En populær favorit blandt feriegæster er Playa Las Vistas, som er næsten en kilometer lang og 80 meter bred. Der er også populære caféer, restauranter og barer i området. Grundet sin enorme størrelse og lave vand er Las Vistas også en meget populær familiestrand på Tenerife.

I de sene timer bliver området San Telmo ved stranden fyldt med glade feriegæster, der ønsker at feste til langt ud på natten. Hvis du leder efter et sted at nyde en farverig cocktail før middag og se den berømte solnedgang her i det sydlige Tenerife, er San Telmo stedet

7. Playa de Los Cristianos

Tenerife - Los Cristianos

 

Stranden ved Los Cristianos var en af ​​de vigtigste strande syd for Tenerife tilbage i 1960'erne, da turisterne først kom til øen. Denne lille strand er populær hos familier, der kommer her for at nyde en stille dag ved stranden.

Los Cristianos stranden er charmerende. Der er mange små fiskerbåde, og du kan nyde nogle af de bedste delikatesser på øen i restauranterne lige ved stranden.

Kort over de bedste strande på Tenerifes sydside