Guide til de bedste nudiststrande på Tenerife

Det er helt almindeligt at bade topløs på strandene på Tenerife - masser af lokale kvinder gør det, så der er ingen grund til at bekymre sig om at forårsage kulturelle lovovertrædelser, hvis du ikke ønsker bikinistriber på skuldrene. Men omvendt så er det ikke accepteret at bade helt nøgen på flertallet af strande.
 
Så for at vende tilbage fra din ferie på Tenerife med en brun farve over hele kroppen, må du tage til en af de mange nudiststrande, der ligger spredt rundt om på kysten. Oplev seks af de bedste nudiststrande på Tenerife. 

Playa la Pelada

Playa la Pelada, El Medano, Tenerife

På din ferie til Tenerife bør du besøge sydkysten, for her findes de fleste af øens ​nudiststrande. Denne vulkanske kystlinje med lysegul pimpsten er blevet udhulet gennem årene, hvilket har dannet surrealistiske klippeformationer og skjulte bugter, som giver mere diskret solbadning til alle, der stadig er lidt genert, når de bader nøgne. Playa la Pelada ligger ud mod den rolige beboelsesdel af El Médano og er en 80 meter lang bugt med svagt sort sand.

Der er absolut ingen faciliteter overhovedet, og det kan blive ret blæsende, men der er kun en kort gåtur hen til en lille parkeringsplads.  

 

Playa Montaña Roja

Playa Montana Roja, El Medano, Tenerife

Enhver, der flyver til Tenerifes sydlige lufthavn, har set det røde bjerg, Montaña Roja, der strækker ud i havet ved kysten lige ved siden af ​​lufthavnen. Meget af dette område er populært blandt naturister, selvom strækningen både er lidt ufremkommelig og stenet. Men den usædvanlig røde strand tiltrækker alligevel mange gæster. Det bedste område er dog den beskyttede sandstrand Playa Montaña Roja, som kun er 50 meter bred. Det er en af ​​de bedste nudiststrande på Tenerife.

Igen er der ingen faciliteter overhovedet, men der er en fin parkeringsplads inden for gåafstand.

Playa de la Tejita

Playa de la Tejita, El Medano, Tenerife

Denne strand ligger ved siden af ​​Playa Montaña Roja, men her er sandet ikke rødt men lysegult, som sand normalt er. Playa de la Tejita er lang og bred. Dette er normalt en stille strand, som dog er populær blandt windsurfere og kite-boarders på grund af den ofte stærke brise.

Der er et par liggestole til udlejning i den østlige ende af stranden.

Playa Montaña Amarilla

Playa Montaña Amarilla, Costa de Silencio, Tenerife

Hvis du lejer en feriebolig på Tenerife ved Costa del Silencio befinder du dig lige ved en af de mest spektakulære dele af Tenerife kysten, Montaña Amarilla. Dette er både et smukt gult bjerg, et beskyttet naturmonument og en nudiststrand. Brug en af ​​de gule stenterrasser som underlag for en skøn dag med solbadning.

Til en forandring er der en funky strandbar ved denne strand og parkering ved siden af ​​Montaña Amarilla.

Playa de las Gaviotas

Playa de las Gaviotas,Santa Cruz, Tenerife

Lige ved Playa de las Teresitas, som er et must besøg på din ferie i Tenerife, ligger Playa de las Gaviotas, som er en 250 meter lang nudiststrand med sort sand, der ligger langt væk fra nogen af ​​turistområderne. Denne nudiststrand anvendes især af de lokale beboere i Tenerifes hovedstad, Santa Cruz. Der er en parkeringsplads ved siden af ​​stranden.

Playa de Los Patos

Playa de los Patos, La Orotava, Tenerife

Sidst men ikke mindst bør Playa de Los Patos i La Orotava nævnes selvom den ikke er på den officielle liste. Den er en favorit hos de lokale naturister, hvor mange mener, at det er den bedste nudiststrand på Tenerife og nok også den, som er det er sværest at komme hen til. 

Selvom du skulle vide, hvor omtrent stranden ligger, er det ikke sikkert, at du kan finde denne lange, sorte sandstrand, som ligger gemt i klipperne på Tenerife nordkyst.

Hvis du vil vide mere om de smukke strande på øen, kan du tage et kig på vores udvalg af de ti bedste strande på Tenerife