Fantastiske besøg ideelle til børn i Valencia

Den charmerende by Valencia har takket være sin dynamik og geografiske beliggenhed mange fordele for en ideel familieferie. Der er noget for alle aldre og for enhver smag! Ud over at nyde glæden ved strandene, som ligger blot et par skridt fra byens centrum, vil børnene kunne fornøje sig i byens mange pragtfulde parker såsom den storslåede dyrepark Bioparc, Kunst- og Videnskabsbyen som er hjemsted for det spektakulære akvarium l'Océanografic. Er det i stedet for historiske bygninger som fanger interessen, så kan det anbefales at besøge de tidligere vagttårne fra middelalderen.

Ud over de steder i Valencia som man som førstegangsbesøgende ikke må gå glip af, kan du i denne artikel læse om skønne steder og udflugter, der vil fortrylle børn under deres ophold i Valencia. 

BioParc

Bioparc, den zoologiske have i Valencia

Dyre entusiaster vil nyde en dag i Bioparc, som er en storslået zoologisk have beliggende i Turiaflodens gamle flodleje. Formålet med parken er at uddanne borgerne i miljøbeskyttelse og dyrevelfærd. Parken dækker et areal på mere end 100.000 kvadratmeter, hvor der er fokus på at genskabe dyrenes naturlige habitat så godt som muligt. Her finder du løver, lemurer, hyæner, leoparder, gorillaer, strudse, giraffer, næsehorn, flodheste, oddere og meget mere. En spændende oplevelse for både børn og voksne! På grund af sin ro, størrelse og smukke omgivelser kan det være svært at forstå, at du faktisk er tæt på centrum af Spaniens tredje største by.

 Torres de Quart og Torres de Serrano

Torres de Serrano i Valencia

Hvis dine børn ligesom mange andre børn elsker slotte, så tag dem op til de tidligere vagttårne, der stadig eksisterer, og som rent faktisk var en del af den middelalderlige forsvarsmur, der i tidernes morgen omringede slottet: Torres de Serrano og Torres de Quart. Disse monumenter var en vigtig del af byens historie takket være deres strategiske placering som en del af byens mest vigtige forsvar. 

Torres de Serrano blev bygget i 1392. Fra tårnets terrasser er det muligt at nyde en uhindret panoramaudsigt ud over både Turia-haverne og byens centrum. De blev i mange år betragtet som hovedindgangen til byen. De blev fuldstændig restaureret mellem 1893 og 1914 efter at være blevet anvendt som fængsel.

Torres de Quart, Valencia

Torres de Quart blev bygget mellem 1441 og 1460 og er et spansk national historisk monument. Herfra har du ligeledes mulighed for at nyde en pragtfuld udsigt ud over det historiske centrum. Disse befæstede tårne har gennemgået mange krige, såsom uafhængighedskrig, arvefølgekrigen og den spanske borgerkrig. Det er lidt særligt og ganske bevægende, at det stadig er muligt at se, hvor projektiler har ramt de ydre mure. 

Tøv ikke for længe med at leje en af vores indbydende ferielejligheder i byens centrum, hvoraf mange kun ligger få skridt fra byens mest markante monumenter.

Turia haverne 

Turia haverne i Valencia

Valencias centrum har en af ​​Europas største byparker, der strækker sig næsten 9 kilometer fra kysten og til byen for kunst og videnskab. Dette enorme grønne områder har til huse i det gamle Turia flodleje, efter at floden fik nyt forløb efter voldsomme oversvømmelser i oktober 1957. Byen blev oversvømmet af vand, og omlægningen af flodens forløb blev udført for at forhindre en ny katastrofal oversvømmelse. Da planen var blevet valideret og arbejdet udført, kunne byparken oprettes i 1986. Parken indeholder et stort udvalg af planter og træer, der samlet udgør denne smukke have, og som bidrager til parkens skønhed og harmoni. I parken har du mulighed for at passere under atten broer, der forbinder den gamle flod Turias breder, hvoraf nogle af disse broer kan dateres tilbage til det 15. og 16. århundrede.

Turia haverne i Valencia

Ved planlægningen af det nye område anlagde man en langsigtet strategi og opdelte området i flere sektioner. Der blev etableret infrastruktur i form af mange vandrestier, cykelstier, rekreative områder og sportsområder foruden Parque Gulliver, som er en stor legeplads for børn. Her er der opført en kæmpe stor statue af Gulliver fra Gullivers rejse”. 

Denne store tema legeplads har minigolf, skatepark, to gigantiske skakbrætter, en bar og klatrefaciliteter. Her er gode muligheder for at underholde børn i et stykke tid! Legepladsen ligger over for det imponerende Cité des Arts et des Sciences.  

I hele parken er der kiosker og cafeer, der sælger friske drikkevarer, is, snacks og lokale retter. Alternativt kan du holde en hyggelig picnic i skyggen af ​​træerne og få en tiltrængt pause mellem dine besøg på nogle af de bedste museer i byen?

Det er værd at være opmærksom på, at der i løbet af året afholdes populære arrangementer i Turia haverne især ved Puente de las Flores (Blomsternes Bro) og la Alameda. Disse arrangementer spænder fra store vinmesser over karneval til store udendørs koncerter og fyrværkerishows. Så husk at undersøge, om der  er særlige arrangementer, mens du besøger Valencia. Det kan du gøre på den officielle arrangementskalender på turistkontorets hjemmeside.

L’Oceanografic og videnskabsmuseet Príncipe Felipe

Haj ved Oceanografic i Valencia

La Ciudad de Las Artes y las Ciencias de Valencia (kunst-og kulturbyen) i Valencia er en af ​​byens absolut største attraktioner og er mere end blot et museum. Det er et arkitektonisk futuristisk  kompleks dedikeret til kultur og underholdning og består af flere bygninger. Det er her, vi finder l’Oceanogràfic, et imponerende akvarium, som med sine 26 millioner liter vand er det største i Europa! Du kan på tæt hold beundre marine pattedyr herunder hvalrosser og belugaer, samt mere end 500 arter af fisk og krybdyr. Et storslået skue, der vil forbløffe og fortrylle både unge som ældre!

Valencia - Ciudad de las Artes y las Ciencias

Videnskabsmuseet Príncipe Felipe er også en del af dette kompleks. Her udstilles den teknologiske og videnskabelige udvikling fra begyndelsen til i dag med sjove og interaktive oplevelser. Museets udstillingsareal dækker over 26.000 kvadratmeter, som gør det til det største videnskabelige museum i Spanien.

Temature for børn 

Temature for børn

Det er muligt at opdage Valencias fascinerende historie på spændende tematiske besøg, der vil glæde og underholde børn. Afhængigt af den valgte aktivitet kan de små for eksempel være prinsesse eller ridder for dagen takket være den forklædning, der udlånes. Under besøget i El Puig vil de følge i kong Jaime I's fodspor og lære historien om klosteret Santa Maria at kende. 

Firmaet bag disse interessante historiske ture er Turiart, og det er nødvendigt, at du bestiller pladser direkte på telefon eller ved at sende en e-mail. Turiart tilbyder også et pirat eventyr på Malvarrosa stranden og mange andre tematiske tema ture til børn i Valencia.

Skønt med strand nær byens centrum

Valencia - Malvarrosa Las Arenas

Valencia har en fænomenal beliggenhed ved kysten, hvilket giver de besøgende mulighed for at kombinere et besøg i byens centrum om morgenen med en fornøjelig eftermiddag på stranden. De nærmeste strande, som er tilgængelige til fods, på cykel, sporvogn eller med bus fra byens centrum, er La Malvarosa og Las Arenas. Disse er byens mest populære strande både for lokalbefolkningen og for turister, der bor i Valencia, og de to strande ligger lige ved siden af ​​hinanden. Strandene er lange, og sandet er fint og gyldent.

Legeplads på La Malvarosa stranden i Valencia

Der er et stort og varieret udvalg af restauranter til rådighed langs hele den store promenade, som er smukt beplantet med mange palmer. Begge strande har legeområder for børn, områder til at spille forskellige former for sport for eksempel volleyball og faciliteter som brusere og offentlige toiletter. Der udlejes også udstyr til forskellige former for vandsport. 

Find din feriebolig tæt på stranden i Valencia til din næste ferie.

Fodboldfeber på Mestalla Stadion: Valencia CF

Mestalla stadion i Valencia, højborgen for det lokale hold Valencia CF

Fodboldfans vil helt sikkert synes om at besøge Mestalla-stadionet, som er hjemmebane for Valencia FC, som spiller i La Liga og er et af de bedste teams i landet. En underholdende og spændende tur for fodboldfans og ligeledes for historieinteresserede besøgende. For Mestalla stadion er faktisk et af de ældste stadioner i Spanien, og besøget byder derfor også på interessante anekdoter. Stadionet har set så kendte trænere som Unai Emery, Quique Sanchez Flores, Rafa Benitez og Gary Neville, samt spillere som David Villa, David Silva og Juan Mata.

Besøgets rejseplan omfatter presserummet, spillernes omklædningsrum og tunnelen ind til banen.  

Aquapolis Waterpark i Cullera

Aquopolis Cullera er det vandland, som ligger tættest på Valencia. Her kan du hele sommeren nyde en forfriskende oplevelse sammen med hele familien. Vandlandet ligger ved indgangen til byen Cullera omkring 45 min kørsel fra centrum af Valencia. En god underholdende mulighed for at tilbringe dagen uden for byen.

En bådtur til naturparken Albufera

Naturparken Albuferas om foråret, Valencia

Naturparken Albufera ligger kun ti kilometer fra centrum af Valencia. Den er et af de største vådområder på den iberiske halvø. Her er et meget rigt fugleliv med mere end 350 forskellige  arter identificeret. For nogle er dette deres naturlige habitat, mens området for andre blot er et stop på vejen, når de vandrer sydpå. Her er mange muligheder for en pragtfuld dag. Foruden de mange vandreruter og den lange smukke El Salers strand i nærheden, kan de besøgende også vælge at tage på en bådtur på søen. Tag eventuelt afsted om aftenen og nyd solnedgangen, hvis skønhed kan tage pusten fra både store som små. 

Valencia er fuld af overraskelser for hele familien. Byen bliver med rette mere og mere populær hvert år takket være byens skønne atmosfære og store og varierede palet af oplevelser. Med sin fantastiske beliggende mellem Alicante og Barcelona, ​​kan du med fordel vælge en af vores mange ferieboliger til rådighed i Valencia provinsen. Dette område rummer en masse pragtfulde oplevelser og hemmeligheder, som blot venter på at blive opdaget!