Familieaktiviteter med adrenalin i L'Escala

L'Escala er bevis på, at det ikke kun handler om anderledes begivenheder og sære fester i Spanien. Dette område er som en sommerdrøm og helt ideelt for familier, som ønsker en aktiv ferie. L'Escala ligger blot 90 minutter fra Barcelona og mindre end en time fra Gironas internationale lufthavn. Det er et livligt område rigt på kultur, historiske attraktioner, skønne store strande, en pragtfuld natur foruden et omfattende udbud af forskellige sportslige aktiviteter. Det er bestemt ikke uden grund, at denne indbydende catalanske landsby er en af ​​de populæreste destinationer i Gironaprovinsen.
 
Strand på Costa Brava
 
Udbuddet af sportslige aktiviteter både til vands og til lands er stort, udvalget af fremragende lokale restauranter er omfattende og her er mulighed for at deltage i byens festivaler eller vælge et af de mange kulturelle tilbud specielt designet til de yngste. Her er nok at tage sig til på en ferie. Bliv inspireret af vores artikel og lej en lejlighed i L'Escala til din uforglemmelige sommerferie i Spanien.

Go-kart for familie og venner 

Et besøg i L'Escala med de mindste betyder ofte et behov for slagkraftige aktiviteter  for at tilfredsstille deres sult efter spænding. Hvad er mere nærliggende i L'Escala end at tage hele familien med på go-kart banen og få pulsen og humøret helt op? 
 
Go-kart er et andrenalinfyldt tilbud, som hele familien kan deltage i
 
Den lokale operatør har mere end 30 års erfaring med at arrangere løb og tilbyder en fabelagtig bane fuld af kurver og sjove sving, hvor du virkelig kan teste alle dine køreevner. Du kan køre løb mod dine venner i forskellige typer af go-kart biler, så du næsten føler, at du var med i et autentisk Formel 1 løb. Der findes flere typer af konkurrencer, som du kan deltage i. Husk at køre en runde inden flaget går for starten, og løbet starter for alvor. Hvis du er den bedste kører, så er det op på podiet, hvor du kan hæve trofæet og sprøjte champagne ud over dine konkurrenter. 
 
Ud over at have det sjovt er det også en god lejlighed til at lære børn om god sportsånd og om det vigtige i at være med, uanset om du vinder eller taber.

Aktiver sanserne i Parque Natural de Montgrí

Kronjuvelen i L'Escala er et stort naturreservat med et økosystem bestående af bjerge, strande, klitter, klipper, øer og frisk luft. Denne kystnære perle omfatter naturparken Montgrí, Medes-øerne og Baix Ter, som dækker et område på 8.000 hektar uberørt natur og som i 2010 blev erklæret for et beskyttet naturområde.
 
Parken er åben for alle og ligger i kort afstand fra centrum af L'Escala. At besøge dette område er et must for både børn og voksne. Her kan man tilbringe en hel dag i tæt kontakt med naturen og få anvendt alle sine sanser.For her skal man både kunne orientere sig, identificere de anderledes dufte og former omkring sig og forsøge at spotte og identificere nogle af de snesevis af fuglearter, der lever i området. De mest almindelige fugle omfatter vandrefalke, hornugler, ørne og forskellige havfugle.
 
Husk at medbringe badetøjet, så du kan bade fra en af ​​de uspolerede strande med de skønne Medes-øerne i baggrunden. Læg dig på stranden og nyd den pragtfulde natur på et sted, hvor de øvrige gæster ligesom dig sætter pris på et par afslappende timer i en prægtig natur. 

Overrask dine børn med et besøg i vandlandet Aquabrava

Aquabrava, Costa Brava

Når varmen er på det højeste, findes der så en bedre måde at tilbringe dagen end i vandet? Skal der spænding til, så tag en tur i et vandland og få en uforglemmelig dag med familien. I Roses finder du et af ​​de største vandlande i hele regionen, Aqua Brava, hvor du med garanti vil opleve både fart og spænding.

Aquabrava tilbyder 19 forskellige attraktioner, herunder svimlende høje rutschebaner, pools til at slappe af i og kunstige floder til at sejle nedad. Højdepunktet i denne sommer sæson er Cobra, et stort lukket rør, hvor du når op på meget høje hastigheder.

Der er også legepladser for de yngre med vandfald og mini-rutschebaner. Der er flere livreddere i området, og det lever op til de højeste kvalitetskrav.

Hvis du ønsker at tilbringe en weekend i området for at nyde vandlandet med familien, er det en god ide at overveje at leje et sommerhus i Roses, tæt på Aquabrava!

En luksuriøs dag på stranden ved Cala Montgó

Cala Montgo, som er den mest berømte strand i L'Escala, er ikke kun navnet på stranden, men også den naturlige hældning, der omgiver den. Stranden ligger i den sydlige del af L'Escala tæt på naturparken Medes og Baix Ter, så her finder du masser af ren luft og klart havvand. 

Der er mange faciliteter til rådighed her, så der er alle muligheder for at tilbringe en behagelig dag på stranden, og du undgår nemt, at børnene kommer til at kede sig, da der er en bred vifte af spændende aktiviteter på denne strand. Du finder de forventelige tilbud som udlejning af liggestole og parasoller foruden strandbarer og overvågning af livreddere. Men her er også udlejning af pedalbåde, kajakker og surfbrætter, som kan give mange timers sjov i vandet. Om aftenen er det almindeligt at se små sejlbåde, der sejler til denne strand særligt på grund af de rolige vand. 

Nyd det varme vejr, det fine sand og de forskellige tilbud i Cala Montgo og få en uforglemmelig sommer.

Oplev Parc d'Aventura

Costa Brava Parc d'Adventure i Pals er en storslået naturpark fuld af morskab og eventyr, hvor børn i alle aldre kan udleve drømmen om at være Tarzan. Parken er netop åbnet på Costa Brava, og den ligger kun en køretur fra L'Escala. Så har familiens medlemmer en eventyrer gemt i maven, så er det bare om at komme afsted ud i denne park! 

Parken er bygget ovenpå og i træerne med mere end 90 aktiviteter i trækronerne, hvor du kan løbe i højderne og næsten flyve gennem naturen. Der er en mere end 500 meter lang svævebane, hvor du står på en lille plade, nervepirrende broer og flydende træstammer foruden muligheden for at svinge dig i reb og falde ned i store net. Mulighederne er mange og udfordringerne anderledes og super spændende! 

Parken har 7 ruter i højderne af skiftende sværhedsgrader og højdemeter, så der er nok aktiviteter for hele familien til en hel dags udforskning af de fysiske evner i den skønne natur. 

Erobre havet på en spændende bådtur

Tag en sejltur rundt i området

Har du en speciel smag for eventyr og lyst til at udforske nogle af de mindre kendte strande i L'Escala? Så er det tid til at vove dig ud over brændingen og udforske området fra en båd. Flere forskellige lokale aktører tilbyder spændende udflugter på havet langs kysten.

Vi anbefaler især operatøren Mare Nostrum, som tilbyder bådture med glasbund - så du kan se havet under dine fødder! Du kan vælge at bestille ture til Medes-øerne, Cape Creus, Cadaqués eller til de forskellige huler og havhuler på Costa Brava, hvor du kun har adgang med båd, og som få derfor har fornøjelsen af at besøge. Nyd turen og opdag alle havets hemmeligheder!

Udøv forskellige former for vandsport

Denne del af kysten er ideel til forskellige former for vandsport

Der mangler ikke muligheder for at få adrenalinet til at pumpe i kroppen i L'Escala. Især med de fremragende tilbud af vandsportsaktiviteter på strandene og kysterne er det bare om at vælge, skal det være windsurfing, wakeboarding, vandski, kajak eller noget helt femte. Mulighederne er mange! .

For at leje udstyr og tage lektioner eller få vejledning i disse forskellige former for vandsport, kan du kontakte en af byens operatører, såsom Funtastisc Empordà, og foretage en reservation. Netop denne operatør har haft et vandsportscenter i L'Escala siden 1978. Her er også mulighed for at blive en del af et akademi for sejlads kaldet "RS Academy", som har luksuriøse både og kurser af høj kvalitet om sejlads. 

Lej en cykel og oplev byen

Med en lejet cykel kan du opleve byen

Det siges ofte, at for at komme til at kende en by er det bedst at fortabe sig i byen. Du kan gøre det til fods, men du kommer meget længere på en cykel, og så får du kølig vind i håret og en luft brise med ovenikøbet. 

I L'Escala finder du flere muligheder for at leje cykler, men vi anbefaler især to operatører: Nou Empordà Bikes og Scale Bikes. Uanset hvem du foretrækker, kan du vælge mellem forskellige typer af cykler - mountainbikes, bycykler, børn- og juniorcykler. Priserne er rimelige: 8 € for 4 timer; 13 € for en dag.

L'Escala er et land fuldt af drømme og fantasi, som du kan gøre til virkelighed. Tag familien med til stranden og nyd de berømte ansjoser til frokost. Besøg en landsby spækket med arkitektoniske og geologiske elementer fra grækerne og romerne, og udforsk den skønneste og reneste natur. L’Escala er en helt fantastisk destination for familier med børn, men heldigvis er det ikke den eneste i Spanien. Så når du kommer på ferie i Spanien med familien, kan du her se andre spændende begivenheder, du ikke bør gå glip af.