Top nudiststrande omkring Málaga

Flyselskaber er blevet skrappe med deres bagageregler, og vælger du kun at flyve med de tilladte 10 kg i håndbagagen, kan de synes som ingenting. Selvom badetøj ikke fylder alverden optager det dog alligevel plads og kilo i den sparsomme håndbagage. Ville det måske være nemmere at rejse til Málaga og lade alt badeudstyr blive hjemme og bruge den plads til noget andet? 

Hvis du er fan af en dag nøgen på stranden, eller du har altid ønsket at prøve det, så har du her en liste over de bedste nudiststrande, du kan besøge når du lejer en ferielejlighed i Malagaprovinsen

Nudist Beach

Solbrun overalt

Nogle af de bedste strande som er udpeget som nudiststrande. De ligger oftest også i smukke omgivelser, men da de også ligger et stykke væk fra hovedveje og motorveje - naturligt nok - er de ofte ikke alt for overfyldte.

Solkysten

Costa del Sol er en af ​​Spaniens mest besøgte kyststrækninger, hvor turister hvert år kommer tilrejsende til for at nyde solen og bade i havet. Men hvis du virkelig ønsker at komme tilbage til naturen og kun iklæde dig et smil, så er det praktisk at have en liste over de bedste nudiststrande. Vær opmærksom på, at nudiststrandene er inddelt i tre kategorier:

1. Rene nudiststrande

2. Blandet nudister og ikke nudister

3. Homovenlige nudiststrande

Parador de Malaga

1. Hvis du lejer en feriebolig i Estepona, kan du tage ud til området Costa Natura og se efter skiltene til Playa Arroyo Vaquera.

Navnet siger alt: Costa Natura! Dette er et populært sted. Du kan leje liggestole, og der er brusere og toiletter på denne velplejede strand.

2. Lej en strandvilla i Marbella hvor jetsettet sommetider gerne efterlader deres designertøj derhjemme og iklæder sig deres fødselsdagstøj. Cabo Pino, også kendt som Artola strand, eller Dunas de Artola er den tætteste nudiststrand på Marbella, og så har den en homovenlig zone.

3. I Benalmádena har Benanatura strand været udpeget som nudiststrand siden 1976. Omgivet af klitter og fyrretræer er dette et smukt og roligt sted, hvor der også er både toiletter og brusere. Det er også værd at bemærke, at stranden drives og bevogtes den spanske forening for naturister. 

4. Guadalmar eller San Julián stranden er næste stop, en tre og en halv kilometer lang strækning af mørkt sand. Stedet har normalt rolige bølger, og den rengøres regelmæssigt. Den ligger tæt på lufthavnen, så her er mulighed for at nyde solen stråler indtil det sidste øjeblik.

Benalnatura, Nudist beach in Benalmadena

5. På Torre del Mar er Almayate et populært sted at sprede et badehåndklæde ud. Det er en stille og afsondret strand, som bestemt er et besøg værd. Det er en “total nudiststrand” herunder bar/restauranten, så måske en ide at undgå den varme suppe? Hvis du betaler € 3, kan du bruge parkeringspladsen, hvilket kan være praktisk på en overfyldt sommerdag. Her er også et homovenligt område.

6. På en tur til Nerja kan du måske kombinere din dag mellem et besøg i hulerne og efterfølgende en eftermiddag på stranden. Alberquillas er områdets naturiststrand, den har også et beskyttet dykkerområde og stranden er omkranset af 75 meter høje klipper. Omkring Nerja kan du også tage på en gåtur ved Río Chillar, hvor der også er en sektion ved floden, hvor tøj er valgfrit.

7. Lidt udenfor Málagaprovinsen, men denne strand er alligevel værd at nævne: Vi hopper lige over grænsen til Costa Tropical, La Herradura - den smukke hesteskoformede bugt. Du kan tage på en dejlig dagstur herfra til Málaga, hvis du bor i en af ​​de populære ferieområder. Stranden her er Cantarriján, og der er to strande side om side, en for folk med badetøj på og en for nudister. Der er lidt småsten her, men området er dejligt og værd at besøge. Der er også en dejlig strandbar i den ende, hvor tøj er påkrævet, så put en sarong eller et par shorts i din taske. Cantarriján er også en homovenlig strand.

Nudist Beach Spain

Fra slutningen af ​​foråret er solen stærk hele tiden langs denne spektakulære kystlinie, så husk en hat og en del højfaktor solcreme! Strandene på Costa del Sol og Costa Tropical er mange, og der tages meget hensyn til naturister, så hvis du ønsker en dag på stranden uden tøj, er disse strande alle et besøg værd. Forfatningen i Spanien dikterer, at du kan klæde dig, som du ønsker, der er ingen love mod nøgenhed her.

https://www.feriebolig-spanien.dk/Costa-del-Sol/artikler/en-omfattende-guide-til-de-bedste-strande-paa-costa-del-sol

Endelig et par praktiske ord ...

Nudist - Nudista

Naturisme - Naturismo