Nerjas strande - Playa de Torrecilla

Playa de Torrecilla er formentlig den mest kendte og elskede strand i Nerja næst efter Playa Burriana.

Stranden får år efter år tildelt det Blå Flag og det spanske ‘Q’ for Tourist Quality flag af de spanske myndigheder, så forventningerne er i top.

Om Playa de Torrecilla

Stranden er 300 meter lang og ca. 40 meter bred, og den består af groft, mørk sand og småsten. Torrecillas praktiske beliggenhed gør, at stranden naturligt er tæt befolket i sommersæsonen.

Playa de Torrecilla, Nerja

Strandpromenaden løber fra Playa El Chucho - begyndende ved det gamle mauriske vagttårn - og hele vejen til Plaza de los Cangrejos.

Der er intet mindre en fem adgangsveje til stranden. En i hver ende og yderligere tre langs strandpromenaden.

Playa de Torrecilla, Nerja

Faciliteter

Torrecilla har alt, hvad man kan ønske sig, og mere til: Barer, restauranter, kiosker og butikker. Toiletter, brusebade, solsenge. Livreddere, gode handicapfaciliteter - og endda et lille bibliotek, hvor du kan låne en bog til at læse på stranden, mod at lægge ID i depositum.

Der ligger to restauranter - med rimelige priser - i hver sin ende af strandpromenaden:  Chiringuito Torrecilla 3 (tlf. 687 846092) og Merendero Cobos (tlf. 952 526965). Derudover finder I et væld af restauranter i gåafstand fra stranden, særligt omkring Plaza Fabrica de los Cangrejos og på Avenida Mediterraneo.

Parkering: Man kan ikke parkere lige ved siden af stranden, medmindre man er heldig at finde plads i de omkringliggende sidegader. Det kan derfor anbefales at bruge betalingsparkering eller parkere i Nerja og gå til Torrecilla.

Få mere at vide om de smukkeste og mest populære strande i Nerja.

Kort over Playa de Torrecilla