Tal Spansk 4 - ni dagligdags udtryk [infografik]

Er du en af dem, der gerne vil kunne ytre andet end "dos cervezas, por favor"?

Når du tager på ferie i Spanien vil du gerne kunne lidt mere end at pege og tale i enstavelsesord. Og du er træt af at føle dig sat helt af, når spanierne slynger om sig med udtryk.

Et godt trick er at lære et par af de mest almindelige udtryk - og udbrud - så du kan vise, at du kan mere end bare de fire første fraser i din lommeparlør.

Jeg har samlet ni af de mest brugte udtryk fra min egen hverdag. Det er nogle af dem, jeg selv bruger mest eller hører oftest fra spanierne. Selvfølgelig er listen langt fra komplet, men man kan jo ikke lære det hele på én gang ;-)

Her er udtrykkende sat ind i en infografik, som er let at have med på mobilen eller iPad’en - eller som kan printes ud og lægges i din udgave af Turen går til Spanien.

Du kan finde flere nyttige udtryk i de første tre infografikker her:

Tal Spansk 1 (basale udtryk), Tal Spansk II (når du skal finde dig til rette i en ny by) og Tal spansk III (når I er ude at spise).

Så er det bare med at komme ud blandt spanierne og øve sig!

Tal Spansk 4 - Spanish Expressions

Har du nogle ord eller vendinger, du kunne tænke dig kom med i næste udgave af Tal Spansk, så tøv ikke med at skrive dem i en kommentar under artiklen, på vores Facebook-side eller i en mail til stine@feriebolig-spanien.dk.