De bedste vintagebutikker i Málaga

Málaga er en by rig på mangfoldighed og kultur med gamle mure, arabiske slotte, moderne kunst, alternative klubber, moderne restauranter og berømt for at være Picassos fødeby.

Málaga er også ved at blive en tiltrækkende destinationen for shopping på Costa del Sol, som er ideel både til dem, der ønsker at holde styr på de nyeste modetrends og til dem, der ønsker at shoppe efter noget lidt anderledes. Med mange indkøbscentre i Málaga har du et stort udvalg af high street mærker som Zara, Pull & Bear, Mango og Bershka. For et mere unikt køb har byens centrum mange små butikker gemt inde mellem smalle gader, hvor du kan hente nogle anderledes skatte til at tage hjem fra din ferie i Málaga.

Hvad angår butikker med alternativt tøj og tilbehør, genbrugsbutikker og vintagebutikker, så bliver de mere og mere besøgte og med god grund. Du kan bruge mange sjove timer på at kigge disse trendy steders udbud igennem og måske endda finde lige det, du har søgt efter i årevis til en god pris. 

Flamingos Vintage Kilo Málaga

Denne butik viser amerikansk vintagestil i sin reneste form. Hvis du altid har drømt om at eje en traditionel jakke fra en bombeflyver, en vintage læder- eller denimjakke, er du kommet til det helt rigtige sted. Flamingos har tøj, som er synonymt med 1990'erne, hvor skuespillerne bag tv-serien “Venner” ville have følt sig hjemme. Du finder også et stort udvalg af mærker som Levis og Converse. I denne butik finder du brugt tøj i god stand, skøre denimjakker, hawaiianske skjorter, forskellige T-shirts med alle typer logoer og masser af tilbehør.

Ikke alle varer er prissatte, og hvis du leder efter noget specifikt, er Javier og Lucia altid glade for at hjælpe. De er butikkens sjæl og tilfører oplevelsen en ekstra dimension, som hurtigt får dig til at ønske at vende tilbage uge efter uge for at vende enhver ny vare i jagten på det helt rigtige indkøb i en god atmosfære. 

Flamingo Vintage Kilo ligger på Calle Ollerias, så hvis du bor i det historiske centrum af Málaga, er du garanteret at vende tilbage til denne butik et par gange under dit ophold. 

Adresse: Calle Ollerias 27, Málaga

Åbningstider: Mandag - Søndag 10:30 - 14:30, 17:00 - 21:00

Península Vintage Clothing

Península er den anden vintagebutik i Málaga, som er åbnet af Javier, ejeren af Flamingos Vintage Kilo. Javier har holdt af vintagemode i årevis, og da han oplevede, at han ikke var den eneste, åbnede han disse to butikker. Peninsula Vintage Clothing ligger i et af de bedste områder i Málaga i en lille gade ved siden af ​​det berømte Carmen Thyssen museum.

Det tøj og tilbehør, som sælger hos Península, er omhyggeligt udvalgt til dem, som ligeledes holder af vintagemode i Málaga. Península er blevet kaldt for vintagemodens crème de la crème i Málaga.

Adresse: Calle Mártires 7, Málaga

Åbningstider: Mandag - Lørdag 10:30 - 14:30, 17:00 - 21:00

EPOCA Vintage&SecondHand

Epoca er utvivlsomt en af ​​de ældste og bedste vintagebutikker i Málaga. Den første butik åbnede i 1994, og i de sidste tyve år har adressen ændret sig flere gange men ikke indholdet. Butikkens nuværende centrale beliggenhed gør den nem at finde, når du går gennem Malagas gader, og du ikke vil gå glip af denne spændende butik. 

Selvom butikken er lille, finder du en stor variation af tøj til både mænd og kvinder. Her er klassisk vintagetøj fra forskellige årtier, så der er en bred vifte af muligheder, når du besøger denne spændende butik. 

Her er det især værd at kigge på hatte, tasker, bælter og andet tilbehør, som du finder hængende fra spejle, stativer og hylder. Køb nogle af disse smarte små stykker tilbehør med hjem til det perfekte finish.

Adresse: Calle Casapalma 9, Málaga

Åbningstider: Mandag - Lørdag 10:30 - 14:15, 17:00 - 20:30

Quasipercaso Vintage

Denne butik er lille men fuld af atmosfære og sjæl. Den ligger på den mest charmerende gade i Málaga centrum nemlig Calle Andres Pérez, hvor lokale mærker er i højsæde, og hvor byens borgere selv gør deres indkøb. 

Quasipercaso har tøj fra 1950'erne til 1980'erne, foruden tilbehør og en samling af usædvanlige hovedbeklædninger, som ejeren Luana Fazio, låner ud til bryllupper og andre specielle lejligheder. Husk at tage dig god tid til at gennemse de unikke tilbehør og håndlavede smykker.

En ferie i Málaga ville ikke være komplet uden at smage en is fra nabobutikken Casa Mira efter endt shopping. 

Adresse: Calle Andrés Pérez 1, Málaga

Åbningstider: Mandag - Lørdag 10:30 - 20:30

Entrecosturas Vintage Clothing

Entrecosturas er en lille vintagebutik i Málaga, der ligger lidt skjult i en smal gade bag den centralt beliggende gade Calle Nueva. Ofte opdager nye kunder denne butik ved et rent tilfælde, når de slentrer rundt i centrum. Men trods den lidt gemte placering har denne butik mange faste kunder og er meget populær, når der skal findes tøj til særlige begivenheder.

Butikkens sortiment omfatter lidt mere formel vintagemode med dragter og elegante kjoler, som du kan få skræddersyet til din størrelse ovenikøbet helt gratis. Her kan du ofte møde et par kommende brude, der søger den perfekte, unikke brudekjole.

Søger du et smykke, har de et stort udvalg af håndlavede halskæder. Er du mere til overtøj, så kan butikken også klare dette, da de som oftest har et pænt udvalg af vintage pels.

Adresse: Calle Cinterías 6, Málaga

Åbningstider: Mandag - Fredag ​​10:30 - 13:30, 17:30 - 21:00 

CUDECA Charity Foundation Shop

Hvis du leder efter steder at købe tøj til ekstremt billige priser, kan du besøge nogle af de velgørenhedsbutikker, der drives af CUDECA-stiftelsen. Denne forening hjælper med palliativ pleje til kræftpatienter. Alle varer i butikkerne, der drives af stiftelsen, kommer fra tredjepartsdonationer.

Priserne starter fra € 0,50 og de har et varieret produktsortiment. Ikke kun forskellige typer af tøj, men også tilbehør, bøger og et utal af ting og sager, som du ret sandsynligt ikke finder andre steder. 

Hvis du beskæftiger dig med bæredygtig mode og cirkulær økonomi, så understøtter disse second-hand butikker disse ideer og giver nyt liv til gamle tøj samtidig med, at du støtter et godt formål. 

Adresse: Calle Puerta Nueva 3 og Plaza de la Merced 6

Åbningstider: Mandag - Lørdag 10:30 - 14:30, 17:00 - 21:00

Rastro Cultural - La Termica

Loppemarked på La Termica

La Termica er et kulturcenter, hvor der hver den første fredag ​​i måneden afholdes et vintageloppemarked. Der er stande, hvorfra der sælges vintagetøj, -tilbehør og -genstande, som du ville forvente at finde på din bedstemors loft.

Ud over brugte tøj finder du også håndværksprodukter, gamle vinyler, antikviteter og andre spændende og anderledes varer. Denne begivenhed er altid ledsaget af musik, og det er absolut værd at tage hertil for at opleve dette marked lidt udenfor Málaga.

Adresse: Avenida de Los Guindos 48, Málaga

Åbningstider: Hver den første fredag ​​i måneden fra 19.00 til 00.00