De bedste indkøbscentre i Málaga

Málaga by er et godt feriemål, uanset om du er på udkig efter en kort byferie eller en uges ophold i byen. De fleste forbinder normalt Málaga med varmt vejr, venlig lokalbefolkning, historiske steder, fester og den lokale gastronomi, mens ikke mange ved, at byen også er et paradis for folk, som holder af at shopper. For dem, der bor i Málaga by, er der et stort udvalg af butikker, hvor man kan købe både de nyeste modetrends så vel som lokale traditionelle varer som andalusisk olivenolie.

Calle Larios

Spanierne elsker mode, mange følger gerne modens tendenser. Starten på udsalget er en dato, der er stærkt markeret på mange spanieres kalendere. Det er værd at bemærke for besøgende, at priserne på spanske high-street mærker som Zara, Massimo Dutti, Custo, Desigual og Uterque kan være op til 10% lavere i Spanien end i andre europæiske lande.

Hvis du er på udkig efter større shoppingområder, hvor alt er samlet på ét sted, er det værd at besøge indkøbscentrene i Málaga. Hvis din feriebolig ligger i centrum af Málaga eller i det omkringliggende område, har du nem adgang til de otte af de bedste indkøbscentre i Málaga, som vi her har udvalgt, som har et stort udvalg af butikker og de bedste lokale anmeldelser. Gør dig klar til at shoppe!

El Corte Inglés

El Corte Inglés er et meget kendt navn i Spanien, det er et stormagasin, der har overlevet siden starten af den spanske detailhistorie. Du vil se El Corte Inglés i de vigtigste byer og gader i Spanien. Find det på Av. de Andalucía, en af de største shoppinggader i Málaga.

El Corte Inglés kan sammenlignes med det engelske stormagasin Selfridges og den danske pendant Magasin du Nord. El Corte Inglés har tilbudt en luksus shopping oplevelse siden 1945 med både spanske og internationale mærker og designere.

Find alt fra tøj, sko, kosmetik og tilbehør til bøger og elektronik. For dem, der ønsker at fylde deres køleskabe med skønne produkter fra det spansk køkken, kan det anbefales at besøge Hipercor, stormagasinernes eget supermarked, der ligger på etage -1. Hipercor er også et fantastisk sted at købe glutenfri og vegansk mad i Málaga

Butikker og mærker:

GAP, Adidas, Asics, Barbour, Billabong, Brooks, Converse, Hurley, Lacoste, Nike, Oakley, Reebok, Vans, Adolfo Dominguez, Armani Jeans, Bulgari, Custo Barcelona, Desigual, Diva, Fred Perry, Esprit, Gucci, Bimba & Lola, Jimmy Choo, Ray-Ban, Roxy, Swarovski, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Triumph, Vogue, Vero Moda, Wrangler, Jo Malone, etc.

Adresse: 

Avenida de Andalucía, 4 and 6, Málaga

Åbningstider

10:00 - 22:00

Hvordan man kommer dertil

Den nemmeste måde er at gå eller tage en bus, næsten alle buslinjer stopper i centrum ved siden af dette stormagasin. Stoppestedets navn: Av. de Andalucía.

Málaga Plaza Shoppingcenter

Malaga Plaza er et af de bedste indkøbscentre i Málaga og populært blandt de lokale. En af de meget besøgte butikker er Fnac, der sælger de nyeste bøger, film, musik og elektroniske gadgets. De er også vært ved hyppige arrangementer, hvor man kan hilse på kendte kunstnere.

I dette indkøbscenter finder du også en række butikker, der sælge ting til hjemmet, kosmetik og tilbehør samt en frisør. For de madglade kan de anbefales at besøge den trendy burgerrestaurant Goiko Grill, og kaffeelskere bør besøge ved Be Brunch & Coffee.

Butikker og mærker:

Goiko Grill, Tedi, My Phone, Happy papes, Marce, Primor, Fnac, Kirola, Quintaesencia, etc.

Adresse: 

C/Armengual de la Mota 12, Málaga

Åbningstider

10:00 - 22:00

Hvordan man kommer dertil: 

Til fods da det ligger i centrum af Málaga. Du kan også benytte offentlig transport. Bus nr. 2, 17, 20, 30. Stoppestedets navn - Armengual de la Mota.

Vialia Shoppingcenter

Vialia indkøbscenter

Dette indkøbscenter i Málaga ligger meget praktisk placeret lige ved siden af togstationen med forbindelser til Fuengirola og busstationen med gode forbindelser til en dagstur til Sevilla, weekend i Córdoba, på opdagelse i Ronda eller et besøg på fæstningen Alhambra i Granada.  

Selv om dette indkøbscenter ikke er så stort som nogle af de andre, tilbyder det alligevel et godt udvalg af butikker med både tøj, sko og tilbehør fra kendte spanske kæder til parfume og lingeri butikker.

Vialia indkøbscenteret har også biograf, barer, caféer og restauranter.  

Butikker og mærker:

Baileys, Bershka, Calzedonia, Claire's, Cortefiel, Decimas, H&M, Cortefiel, Hunkemoller, Imaginarium, Intimissimi, Kiko Milano, Lola Rey, Massimo Dutti, Mayoral, Media Markt, Oysho, Parfois, Pimkie, Primadonna, Primor, Relay, Rituals, Sfera, Springfield, Stradivarius, Women'secret, Zara, etc.

Adresse: 

Explanada de la Estación, s/n

Åbningstider

10:00 - 22:00

Hvordan man kommer dertil:

Det er meget nemt at komme til Vialia. Du kan vælge mellem busser og metroen, eller du kan vælge at gå dertil fra centrum. Der er også parkering. Busserne er 1, 3, 5, 7, 9, 10, 20, 27, C1, C2. Stoppestedets navn: Heroe de Sostoa

Centro Larios 

Shopping i Málaga ville ikke være komplet uden en tur til indkøbscenteret Centro Larios. Det ligger mellem El Corte Inglés og Vialia Shoppingcenter og er et af de største og mest populære indkøbscentre i Málaga.

Larios Center har alle de vigtigste spanske mærker som Sfera, Natura, Pull & Bear, Zara and Stradivarius. For at finde gode tilbud besøger mange spaniere butikken Primark, der er blevet et hit her i de seneste år.

Butikker og mærker:

A Loja by Gato Preto, Amichi, Bailly, Bershka, Block House, Gody, Calzedonia, Chika10, Disney Store, Dunnes Store, Encuentro, Foot Locker, Golden Mac, Intimissimi, Jack&Jones, Juegolandia, Losan, Marypaz, Massimo Dutti, Mayoral, Misako, Natura, Oysho, Pandora, Parfois, Pimkie, Primark, Primor, Pull&Bear, Punt Roma, Queens21, Shana, Solvision, Springfield, Stradivarius, Tezenis, Tienda Animal, Trucco, Zara, Yves Rocher, etc.

Adresse: 

Av. de la Aurora 25, Málaga

Åbningstider

10:00 - 22:00

Hvordan man kommer dertil

Det er nemmest at gå fra Málaga centrum eller tage bus nr. 14. Stoppestedets navn: Avda stop. de la Aurora (Centro Comercial).

Plaza Mayor

Plaza Mayor ligger lige uden for Málaga by. I denne guide til de bedste indkøbscentre i Málaga, er det dette store indkøbsområde, som har det største udvalg af butikker og underholdning. 

Det ligger mellem Málaga by og Torremolinos. Tag til Plaza Mayor ved at tage toget fra Málaga centrum. Denne linje forbinder Málaga og Fuengirola, toget kører hvert 20. minut og koster 1,80 €.

Plaza Mayor er opdelt i to dele, hvor den ene del indeholder forskellige former for underholdning og et stort udbud af muligheder for at spise. Her finder du Yelmo-biografen (hvor internationale film enten oversættes til spansk eller vises med original tale og spanske undertekster. For det sidste skal du se efter V.O.S. på plakaten) foruden caféer, barer og internationale fastfoodkæder.

Det andet område er dedikeret til shopping. Med en bred vifte af tøjbutikker, tilbehør, kosmetiske og skoforretninger. Her finder du også det spanske lavprissupermarked, Mercadona.

Plaza Mayor er et stort sted med masser af parkeringspladser, i weekender er det et populært sted for både familier med børn og for grupper af teenagere at shoppe og benytte sig af de mange tilbud om underholdning. 

Butikker og mærker:

Pull&Bear, Zara, H&M, Mango, Stradivarius, Zara Home, Parfois, Nike Factory Store, Calzedonia, Primor, Yves Rocher, Friking, Woman'secret, etc.

Adresse: 

Alfonso Ponce De León 3, Málaga

Åbningstider

10:00 - 22:00

Hvordan man kommer dertil: 

Bus line 10, M-136 and M-123. Or by train, stop - Plaza Mayor

Rosaleda Shoppingcenter

Navnet på dette indkøbscenter vil være kendt for mange fodboldfans, da La Rosaleda er Málagas fodboldstadion. Det ligger i den nordvestlige del af Málaga, og navnet stammer navnet de rosenbuske, der tidligere voksede i dette område. 

I dag er Rosaleda et blomstrende shoppingcenter med et restaurantområde, barer, et stor udbud af kendte og knapt så kendte mærker samt et Carrefour-supermarked. Alle de kendte tøjmærker og kosmetiske butikker kan findes her.

Butikker og mærker

Bershka, C&A, Celopman, Lauro Surf, Inside, Lefties, Pimkie, Shana, Springfield, Promod, MS Cuore, Fifty Factory, Charanga, Mayoral, Juguettos, Orchestra, Toy Planet, Jofler, JYN Calzado, Marypaz, Primor, Stylo, Women's secret, etc.

Adresse: 

Avenida Simón Bolivar s/n, Málaga

Åbningstider: 

09:00 - 22:00

Hvordan man kommer dertil: 

Buslinjerne 15 og  17. Stoppestedets navn: Avenida Luis Buñuel

Muelle Uno

Muelle Uno, Malaga

Hvis du bor i Málaga by, er det svært at overse Muelle Uno, Malagas havnepromenade med palmer og masser af butikker. Området er en favorit hos mange af byens lokale borgere til en spadseretur i Málaga, og området er et godt sted at begynde, hvis man vil udforske Málaga på cykel

Muelle Uno tilbyder en unik, stressfri shopping-oplevelse med en fantastisk udsigt ud over Málagas historiske centrum med  mange skønne barer og restauranter lige ved hånden. Havnen er også vært for koncerter og udstillinger, som du gratis kan deltage i, og i weekenden finder du små markedsboder, hvor lokale sælger håndlavede produkter og gaveartikler.

Centre Pompidou, Málaga

En anden attraktion, der tiltrækker mange besøgende til Muelle Uno, er Centre Pompidou, som viser forskellige permanente og midlertidige udstillinger. Lej en ferielejlighed i nærheden af Malagueta og vær tæt på et af de største indkøbscentre i Málaga og mange lokale attraktioner. 

Butikker og mærker:

Belros, Handycraft, Origani, Soho Boho, Mandragora, Kiko, Etxart & Panno, Ale-Hop, Lacoste, Cooligan, Solvisión, Montinas, Bailly, Primor, Oteros, etc.

Adresse:

Málaga Port

Åbningstider: 

10:00 - 22:00

Hvordan man kommer dertil: 

Den nemmeste måde at nå Muelle Uno på er at gå direkte fra byens centrum, så vil du kunne se både Centre Pompidou eller Malagas 70 meter høje pariserhjul kaldet Mirador Princess, som begge ligger i havneområdet. 

Málaga Nostrum

Selvom dette indkøbscenter ikke ligger i byens centrum, er Málaga Nostrum alligevel et godt sted for shoppingentusiaster.

Her kan de handlende finde gode tilbud fra fabrikkerne med rabatter på op til 70% rabat på mærker som Levi's, Mango, Desigual, Spagnolo, Fifty Factory og Mustang. Derudover er der et område med bowlingbaner og et væld af restauranter.

Butikker og mærker:

Amichi, Baileys, 5 Chupetes, Celopman, Charanga, ArteAdiscar, Desigual, Famaliving, Fifty Factory, Kiabi, Levi's, Mango, Mustang, OhGar, Soloptical, Spagnolo, Tiendanimal, Stylo, United Colors of Benetton, Tramas, etc.

Adresse: 

Calle Jaén, 1. Polígono Guadalhorce

Åbningstider

10:00 - 22:00

Hvordan man kommer dertil

Buslinjerne: 10, 27, M-110, M-113, M-132, M-133, M-230, M-334

 

Det er vigtigt at bemærke, at søndage og helligdage er butikker og indkøbscentre i hele Spanien lukket. På nedenstående datoer vil indkøbscentre i Málaga dog være åbne, selvom de er helligdage.  

  • 7. januar 2018
  • 1. juli 2018
  • 15. august 2018
  • 2. september 2018
  • 12. oktober 2018
  • 1 og 25. november 2018
  • 8., 23. og 30. december 2018

Kort over indkøbscentre i Málaga