Refleksioner over 2020

Efter et år, som har føltes som en lang rutsjetur, vil vi gerne takke alle vores gæster for deres støtte og forståelse gennem disse udfordrende måneder.

Fra Spanien lukkede ned i marts til åbningen igen i juni over en kort periode til nedlukning igen i efteråret, det har bestemt været nogle hårde og forvirrende måneder for mange. Men her på tærsklen til det nye år ser det trods alt ud til at lysne i horisonten, selvom mange steder stadigvæk oplever nedlukninger og aflyste arrangementer. 

Mange har været nødsaget til at aflyse eller udsætte en ferie eller en rejse, noget som for mange er et af årets højdepunkter med hygge og afslapning sammen med den eller dem, man holder af. Vi har bestræbt os på at gøre denne proces så gnidningsfri som muligt og forsøgt at finde løsninger trods de svære vilkår. 

”Vores gæsters sundhed og tilfredshed er det, der har hjulpet og motiveret os i det forløbne år, og i 2021 er det fortsat det, som vi vil stræbe efter.” - CEO Jannich Friis Petersen

Nu ser vi frem til at træde ind i det nye år, og hos Feriebolig-Spanien.dk er vi begejstrede og håbefulde for at gode tider er lige rundt om hjørnet med nyheden om, at en vaccine på vej. Forhåbentligt bliver det snart anset for sikkert at rejse igen, og vi kan ikke vente med at byde dig velkommen tilbage til Spanien igen.

Flyve til Spanien

2021 har potentiale til at blive “rejsens år”, hvor mange mennesker ønsker at kompensere for tabt tid og aflyste ferier. Sommersæsonen bliver sandsynligvis den længste nogensinde, og sommeren er det perfekte tidspunkt til at holde en ferie i Spanien sammen med din familie eller dine venner sammen.

For de gæster, der rejser i grupper med venner eller familie, er private ferieboliger den foretrukne mulighed. Når du lejer en privat feriebolig, har du mulighed for at tilbringe tid sammen med dine kære og samtidig begrænse din eksponering for andre mennesker.

Efter at have tilbragt lang tid indendørs på grund af lockdowns og regler, trænger mange til at komme ud i naturen og solen. En fantastisk ide til en ferie i 2021 er at tage på ferie på landet og leje et landsted i Spanien. Tilbring tid med dine venner og familie udendørs, udforsk fantastiske spanske landskaber og indånd den friske luft på de store spanske vidder. 

Udforsk det spanske landskab

Med sikkerhed og fleksibilitet i højsædet vil rejser i 2021 være anderledes, end hvad vi alle er vant til. Vi forstår behovet for sikkerhed om, at hvis dine ferieplaner ændres, så er du dækket ind. Derfor har vi tusindvis af ferieboliger over hele Spanien med fleksible afbestillingsregler.

Fremtiden ser lys ud, og vi er optimistiske og håber på, at 2021 bliver et fantastisk år, som opfylder dine rejsedrømme og udlængsel. 

Vi håber på at se dig snart igen i Spanien og indtil da, ønsker vi dig et Godt Nytår!

Teamet hos Feriebolig-Spanien

 

Foreslået læsning til dig: