10 sportsbegivenheder i 2018 i Spanien

Brænder du for sport? 2018 er fuld af spændende sportslige arrangementer af enhver art i Spanien, hvor du kan deltage og opleve begivenhederne live. 
 
Uanset om det er store stadions, motorkraft eller boldspil, der trækker, så er der i Spanien noget for enhver smag af både spanske og internationale begivenheder. Så uanset hvor du er på ferie i Spanien, vil der være en sportsbegivenhed. 
 
År efter år besøger store internationale stjerne Spanien for at vinde eller genvinde titler. Find ud af, hvor og hvornår de bedste sportsbegivenheder i 2018 løber af stablen:
 

1. Formel 1 i Spanien

Hvis du holder af Formel 1, så er det 13. maj, du skal sørge for at være klar på Montmeló banen i Spanien. Her kommer kørere som Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Carlos Sainz, Sebastian Vettel og naturligvis vores egen Kevin Magnussen til at at kæmpe om, hvem der kommer først over målstregen. Vi må vente i spænding lidt endnu, mens vi håber på, at Kevin Magnussen er helt klar til at tage kampen op i 2018. 
 
I år er Montmeló-banen også er vært for før-sæsontest. Disse afholdes fra den 26. februar til 1. marts og igen fra den 6. til den 9. marts, og her vil der være gode muligheder for at opleve de forskellige hold og deres toptunede biler til den nye sæson.  
 

2. Red Bull Motorcykel Grand Prix i Jerez

Den 6. og 8. maj brænder de internationale motorcykelstjerner igen asfalt af i Jerez i det spanske løb Red Bull de España Moto GP 2018. Hvis du er fan af motorcykler og motorcykelløb, bør du bestemt inkludere dette løb i dine planer, hvis du holder ferie i området omkring Cadiz
 
På klassementets trone sidder den spanske kører Marc Márquez, men kampen for at blive siddende i 2018 bliver både spændende og tæt. Mon ikke kørere som Dovizioso, Rossi, Viñales og Pedrosa kommer til at overraske i år i Jerez. Indtil den 7. april er der åbent for “før-salg", hvor der er mulighed for at købe billetter med attraktive rabatter.
 
Hvis du ikke kan nå til løbet i Jerez, afholdes der yderligere tre internationale løb i Spanien i løbet af 2018 på banerne: Montmeló i juni, Aragon i september og Cheste (Valencia) i november.
 

3. Andalucía Valderrama Masters 2018

Fra den 18. til 21. oktober vender de allerbedste europæiske golfspillere tilbage til Spanien, når der på banen Real Club de Golf Valderrama i Sotogrande (Cádiz) afholdes Andalucía Valderrama Masters.
 
Denne turnering, som tidligere var kendt under navnet “Open de España” (Spanien Open) er den eneste europæiske Tour, der afholdes i Spanien i 2018, så gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at se golf i særklasse. 
 
Dertil kommer, at Andalusien er en af ​​de regioner i Europa, som har den højeste koncentration af golfbaner, så der er altid en ny bane at blive udfordret på. Den internationale golf turismeorganisation (IAGTO) udmærkede i 2017 Andalusien som "Årets europæiske golfdestination” takket være mængden og kvaliteten af ​​områdets golfbaner.
 

4. La Vuelta a España 2018

Den 25. august starter årets største spanske cykelløb La Vuelta a España (Spanien rundt), og i år vil starten gå fra kystbyen Malaga lige foran det kendte Centre Pompidou Malaga, som ligger på Malagas havn. Malaga har to gange tidligere været startsby for La Vuelta: i 2000 og 2006. Afslutningen ændres der dog ikke ved, den kommer som altid til at foregå i centrum af Madrid med det smukke springvand Cibeles som omdrejningspunkt. 
 
I løbet af tre uger fordelt på 21 etaper vil La Vuelta og dens deltagere komme igennem store dele af det spanske landskab, hvor både Middelhavskysten og flere bjergpas bliver besøgt. Årets rute er endnu ikke kendt, men det rapporteres fra flere sider, at der vil være afslutninger i både La Camperona og Largos de Covadinga. 
 
I det hele taget plejer La Vuelta at være en opvisning i bjergkørsel, og det er ubestridt det mest bjergfyldte cykelløb af alle 3 “Grand Tours”, og rygterne lyder da også på, at feltet kommer til at passere Camino del Rey igen. Vejer de la Frontera og Alcalá de Guadaíra siges også at blive besøgt, inden feltet forlader Andalusien for at begive sig ind i regionen Castilla-La Mancha og videre til Salamanca med retning mod Baskerlandet. 
 
Alle etaper og selve ruten vil blive offentliggjort den 13. januar i Estepona (Malaga), så efter den dato kan tilskuerne komme i gang med at planlægge deres rejseplaner, så de kan se dette spektakulære løb live. Set med de danske briller, så håber vi på, at der kommer mange danske ryttere til dette løb og måske en enkelt kaptain i form af Jakob Fuglsang for Astana.   
 

5. Mutua Madrid Open Tennis

Det fantastiske sportsstadium Caja Mágica (magisk boks) i Madrid er igen i år vært for turneringen Mutua Madrid Open Tennis. Den afholdes fra den 5. til den 14. maj uanset vejret. For denne fantastiske arena har flytbare vægge og lofter, som tillader deltagerne at spille udendørs eller indendørs afhængigt af vejret. Et sandt arkitektonisk vidunder hvor man kan nyde det bedste tennisspil og siden forkæle ganen med gastronomiske oplevelser i hjertet af hovedstaden 
 

6. Rally RACC Cataluña-Costa Dorada

Den 54. udgave af WRC Rally Spanien (også kaldet Rally RACC Catalunya-Costa Daurada) vil blive afholdt den 25. til den 28. oktober, og det er igen forlystelsesparken PortAventura i Salou (Tarragona), der har fornøjelsen af at være løbets vært.
 
I serien af WRC af Rallyløb er dette det eneste, hvor der køres på blandet underlag. Der køres således de to første dage på asfalt, mens der den sidste dag skiftevis køres på et underlag af henholdsvis asfalt og jord. Dette stiller store krav til kørerne om hele tiden at kunne tilpasse deres kørsel efter forholdene uden at miste kontrollen eller hastighed.
 
Dette løb bliver den tredje og næstsidste del af FIA World Rally Championship, hvor sidste runde finder sted i november i Australien. Som nyhed er der introduceret en ny teknisk regulering i år, som gør det muligt for holdene at køre i mere spektakulære biler end tidligere år, hvilket gør løbet endnu mere spændende at se og opleve på tæt hold. 
 

7. El Clásico: Madrid vs Barcelona

Mindst to gange om året møder de to spanske fodboldklubber Real Madrid og F.C. Barcelona hinanden i den hjemlige liga, som hedder La Liga. Ind imellem tørner disse to storklubber også sammen i forbindelse med den internationale klubturnering Champions League. Uanset hvor og hvornår de mødes på grønsværen er det et brag af et opgør, som rigtig mange af Spaniens fodboldinteresserede borgere har en mening om og følger med i, og mange gader ligger stille hen, når disse to klubber mødes.
 
Dette år vil Real Madrid have fordel af hjemmebane til det første opgør, men det eneste, som der er garanti for, er en forrygende kamp mellem nogle af verdens allerbedste fodboldspillere. Faktisk har mødet imellem disse to mastodonter sit helt eget navn, El Clásico, klassikeren
 
Den første af de to kampe bliver spillet på Santiago Bernabéu lørdag den 23. december midt på dagen lige til frokosten. Den anden kamp, denne gang på Barcelonas hjemmebane Camp Nou, vil blive spillet i weekenden omkring den 5./6. maj, dog er selve dagen og tidspunktet endnu ikke fastsat, det bliver det normalt først 2-3 uger, før kampen spilles. Hvis du ønsker at se denne kamp, så skynd dig at køb billetter allerede nu, da de meget hurtigt bliver udsolgte. 
 

8. Vandpolo European Championship, Barcelona

Den europæiske vandpolo mesterskab betragtes som en af de mest fremragende sportsbegivenheder næste år, hvor de bedste kontinentale hold i denne olympiske disciplin mødes.
 
Det er første gang, at konkurrencen afholdes i magisk Barcelona. Arrangementet varer i to uger og starter den 14. juli. Hvis du ikke er til lange ferier, er en forlænget weekend i Barcelona stadigvæk nok tid til at opdage storbyens hemmelighedsfulde sider
 
Til dette mesterskab vil der være samlet tolv damehold og seksten herrehold, der vil konkurrere mod hinanden i det kommunale sportscenter “Piscines Bernat Picornell”. Dette center ligger blot et par skridt fra nogle af Barcelonas mest berømte steder som Poble Espanyol, det berømte springvand Font Màgica og Montjuic-slottet.

9. Trial World Championship 2018, Girona

Den lille by Camprodón i Girona er igen vært for de største stjerner, når der afholdes “Trail World championship 2018”, som nok bedst kan forklares som akrobatik på motorcykler. De første konkurrencer TrialGP, Trial2 og Trial125 afholdes igen på området ved “la finca de Font-rubí” den 19. maj. Det skiftende og udfordrende ​​terræn her gør dette område til de perfekte rammer for denne konkurrence, da her er masser af sten, klipper, vådområder, træstammer og mange andre former for forhindringer. 
 

10. IAAF World Half Marathon Championships, Valencia

2018 bliver et godt år for Valencia, da byen er vært for et af de største løbsarrangementer i verden - IAAF World Half Marathon Championships. Den 24. marts 2018 bliver Valencia fyldt med tusindvis af de bedste atleter i verden. Startsted og målstreg vil være placeret i City of Arts and Sciences.
 
Lørdagens program åbnes med kvindernes halvmaraton startende kl. 17:05, mens mændene sendes afsted kl. 17.30.
 
Hvis du er løber, bør du ikke gå glip af muligheden for at deltage i dette løb sammen med mange professionelle. Løbet Mass Race er organiseret til alle amatørløberne, der ønsker at deltage i konkurrencen. Du kan tilmelde dig på den officielle hjemmeside for IAAF World Half Marathon Championships.
 
Spanien leverer nogle af de største stjerner inden for flere sportsgrene, og da spanierne generelt er meget sportsglade, så det er ikke underligt, at Spaniens afholder nogle af de vigtigste mesterskaber inden for disse discipliner.  
 
Fodbold er uden tvivl den mest populære sport, men der er samtidig en stor stigning i interessen for sportsgrene som Formel 1, tennis og cykling. Og så er de spanske atleter nogle af de bedste.
 
Der er dog ikke er noget som at opleve sportsbegivenheder live. Så nu er det tid til at planlægge din næste ferie til Spanien og de begivenheder, som du ønsker at opleve. 

Landejendom i Alhaurín El Grande

 • 2 soveværelser
 • 7 sovepladser
 • 2 badeværelser
 • 110 m² boligareal
 • Privat pool
 • Wi-Fi
 • Have
 • Terrassemøbler
 • Satellit
Id: 54754 Tilføj til favoritliste Slet Slet
DKK 2.689 - 9.069/uge   Vis detaljer

Lejlighed i Lloret De Mar (Roca Grossa)

 • 1 soveværelse
 • 4 sovepladser
 • 1 badeværelse
 • 45 m² boligareal
 • 10 m² terrasse
 • Fælles pool
 • Terrassemøbler
 • Elevator
 • Cd-afspiller
Id: 32172 Tilføj til favoritliste Slet Slet
DKK 2.977 - 4.469/uge   Vis detaljer

Lejlighed i Torre Pacheco (Roldán)

 • 2 soveværelser
 • 4 sovepladser
 • 1 badeværelse
 • 1 m² boligareal
 • Fælles pool
 • Wi-Fi
 • Balkon
 • Terrassemøbler
 • Satellit
Id: 53580 Tilføj til favoritliste Slet Slet
DKK 2.702 - 5.105/uge DKK 386 - 729/nat Vis detaljer

Kommentarer

X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få muligheden for at vinde €750 til din næste ferie i Spanien.


Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken
 Vind et gavekort på 750 euro! 
Spain-Holiday.com bruger egne og tredjeparts cookies til at forbedre vores tjenester og til at vise dig annoncer, som er tilpasset dine præferencer ved at analysere dine navigeringsvaner. Skift konfigurationen og få flere oplysninger her