Vegetariske restauranter i Malaga

Malaga er kendt for sin fremragende gastronomi. Selvom de fleste restauranter tilbyder traditionelle andalusiske retter, hvor kød- og fiskeretter dominerer de fleste menuer, er der også et udmærket udvalg af vegetariske restauranter.

El Vegetariano de la Alcazabilla

El Vegetariano de la Alcazabilla - Málaga

El Vegetariano de la Alcazabilla ligger lige i hjertet af Málaga historiske centrum på en lille bakke med udsigt over en lille plads og bar med udendørsservering. Det er kun få skridt væk fra Plaza de la Merced, Alcazaba og det romerske teater. El Vegetariano de la Alcazabilla er et af de historiske steder i centrum af Malaga og en af ​​de mest berømte vegetariske restauranter i byen.

Restauranten er muntert og farverigt dekoreret, hvilket giver en meget rolig og behagelig atmosfære. Takket være restaurantens fremragende beliggenhed er den det perfekte sted, hvis du planlægger at have en romantisk middag.

Restauranten tilbyder en menu del día (dagens menu) for omkring 10 euro, foruden glutenfri mad og et udvalg af veganske retter. Blandt specialiteterne finder du vegansk paella, grøntsagscroquetter, urtepaté, empanadas med roquefort og selleri, majs-cannelloni med ost og nødder, champignon, seitan burgere, friskpresset juice og økologisk kornøl.

Calle Pozo del Rey n°5

El Calafate

Restaurante El Calafate

Skjult i en af ​​Málaga smalle gader i den gamle bydel tilbyder El Calafate en behagelig og afslappet stemning på trods af de små lokaler og lejlighedsvis mange gæster. Stedet er kendetegnet ved et åbent køkken, og i betragtning af dets ret centrale beliggenhed er restauranten forbløffende nok ganske ukendt for byens turister.

Stedet serverer ikke tapas. Til gengæld kan du spare nogle penge ved at bestille en menu del día (to retter plus dessert), som serveres både til frokost og middag (fra mandag til torsdag) til € 12. Det kan stærkt anbefales at reservere et bord, især i weekenden.

Restauranten har et skiftende menukort med retter til rimelige priser. Som oftest finder du på kortet: tofusalat med tørrede frugter, vegetarisk lasagne, couscous med grøntsager og karameliseret løg, cremet risotto, thailandsk wok, chop suey med grøntsager og seitan, rød hummus, champignonpaté med Pedro Jimenez, som er en fremragende andalusisk vin. 

Calle Andrés Pérez n°6

Vegetariano Cañadú

Restaurante Cañadú - Málaga

Med sin placering på Plaza de la Merced ville nogen måske overveje, om Cañadú blot er en turistfælde. Det kunne ikke være mere forkert. Restauranten er en favorit hos mange af byens borgere, og den en meget værdsat restaurant af både vegetarer og ikke-vegetarer. Restauranten har en dejlig terrasse og tilbyder en god atmosfære hele dagen.

Restauranten serverer ikke tapas, men du kan bestille små portioner af nogle af husets specialiteter eller nyde en menu del día for omkring € 10. Derudover er der mulighed for at få retterne glutenfri eller tilpasset til veganere, da dette er en af Malagas restauranter for glutenallergikere. Portionerne er altid af en god størrelse og i et rimeligt prisleje. Ikke overraskende er restauranten ofte fyldt med spisende gæster.

Køkkenet leverer et meget varieret og velsmagende udbud af retter. Nogle af specialiteterne, som du ikke bør gå glip af, er cous cous med grøntsager og tørrede frugter, fyldt aubergine, moussaka, seitan kammuslinger med fløde og grøn peber, meget gode kanel æblecroquetter med pinjekerner, persisk ris med champignon, mandler, seitan og curry, vegetabilsk lasagne, yoghurt salat med gulerødder, æbler, ananas og nødder. De har også nogle gode frugt- og grøntsagsjuice, hjemmelavede desserter og et godt udvalg af te og infusioner, som du kan nyde, mens du sidder på terrassen og kigger på forbipasserende.

Plaza de la Merced n°21

El Tesoro del Puchero

El Tesoro del Puchero

Denne vegetariske restaurant ligger lige uden for centrum og ikke langt fra togstationen. Ud over de mange forskellige retter af spændende mad, som tilbydes her og de skønne faciliteter, er stedet også vært for seminarer og madlavningskurser. Restauranten har også et bibliotek, der er åbent for offentligheden, og som har fokus på sundhed og velvære.

Det gastronomiske tilbud er ganske varieret med omfattende retter baseret på traditionelle middelhavs- og orientalske opskrifter, som fantasifuldt fortolkes og fremstilles ved kun at bruge lokale økologiske ingredienser.

El Tesoro del puchero

Restauranten tilbyder en menu del dia (dagens menu), som skifter hver dag, foruden særlige menuer fredag ​​aften og lørdag til ca. € 15 for to retter og en dessert. Alle retterne er inspireret af internationale retter og ledsages af økologiske vine, øl fra små bryggerier og veganske slik.

El Tesoro del Puchero holder åbent mandag til torsdag fra kl. 9:00 til 18:00 (køkkenet lukker dog kl. 16:00). Fredage fra kl. 9:00 til 18:00 og fra kl. 21:00 til midnat, hvor køkkenet lukker kl. 23. Om lørdagen er restauranten åben fra kl. 13:00 til 18:00, hvor køkkenet er åbent til kl.16.

Calle Babel nº5

Taperia Astrid

Tapería Astrid

Astrid er en restaurant og en tapasbar, der tilbyder vegetarisk, vegansk og glutenfri mad samt kød- og fiskeretter. Beliggende i centrum med en moderne udsmykning og en afslappet atmosfære er det ikke kun det perfekte sted til middag, men også til en sen morgenmad, en aperitif eller en cocktail.

Det gastronomiske tilbud er meget varieret og er udelukkende baseret på økologiske produkter. Udover menukortet serveres der ofte en menu del dia (dagens menu) til frokost, så husk at spørg efter denne, så du ikke går glip at denne mulighed, i fald du kommer en dag, hvor den er tilgængelig. Dagens menu er generelt meget velsmagende og ret billig (ca. € 9).

Tapería Astrid

Restauranten er åben om vinteren fra kl. 13 til 23 fra torsdag til lørdag. Søndag og mandag fra kl. 13 til 17. Om sommeren er åbningstiderne fra kl. 13:00 til 17:00 og fra kl 20:00 til midnat, mens der er lukket om søndagen. 

Calle Calderón De La Barca n.6

Andino Gastrobar

Andino Gastrobar

Dette etablissement er beliggende i byens centrum i gåafstand fra Taperia Astrid. Andino Gastrobar tilbyder sine kunder en interessant sammenblanding af typiske spanske retter og sydamerikanske gastronomiske traditioner. Restauranten er præget af et afslappende miljø og rimelige priser. Der tilbydes kød- og fiskeretter samt talrige vegetariske retter.

Blandt de specialiteter, som du ikke bør gå glip af, er stegt yuca med vegansk mayonnaise al merken, banan au gratin med ost og chancho-sauce (tomat, hvidløg, løg og koriander), vegan seitan chorizo ​​pølse og majs-humitas med krydderier.

Restauranten er åben fra torsdag til mandag fra kl. 13 til midnat. Det er lukket på tirsdage og onsdage.

Calle Calderón de la Barca nº3

Green Iguana

Green Iguana

Green Iguana er en tapasbar beliggende i hjertet af det historiske centrum med en bred vifte af internationale retter, hvor der er noget for enhver smag, da der serveres både kød- og fiskeretter foruden vegetarisk og vegansk mad, og Green Iguana er da også med på listen over de bedste veganske restauranter i Malaga

Stedet udstråler en ung og venlig atmosfære. Der arrangeres regelmæssigt temaaftener med musik og endda bordfodboldturneringer. Det er det perfekte sted, både hvis du ønsker at spise, men også hvis du ønsker at tilbringe en afslappende eftermiddag med økologisk juice og te eller en aften med lokalt brygget øl, cocktails og musik.

Som nævnt tilbyder stedet her en varieret menu med retter som traditionelle nachos med guacamole, hummus, moussaka, vegetarisk lasagne, caprese salat og en klassisk andalusisk spinat- og kikærtesuppe, foruden de moderne vegetariske burgere (med linser, kikærter eller rødbeder), vegetarisk og vegansk toast, som serveres med champignon eller blåbærmarmelade.

Calle Ramón Franquelo, 8

PideBio

PideBio

PideBio ligger i Soho-kvarteret blot få skridt fra Muelle Uno (bar- og restaurantområdet på Málaga havn) og den centrale Plaza de la Marina. Stedet er en del af en butikskæde, der sælger økologiske produkter i hele Malaga provinsen. Indenfor finder du et udvalg af produkter til salg.

Ca. 90% af maden på menuen er vegetarisk. Du kan prøve skønne salater (€ 5), vegetariske burgere med quinoa, auberginer, spinat, gulerødder og rødbeder til € 7 foruden pasta, timballo, burritos og tapas. Alle retter er tilberedt med økologiske ingredienser.

Restauranten er åben til morgenmad, frokost og aftensmad mandag til fredag fra kl. 8:00 til 19:00 og lørdag fra kl. 8:00 til 17:00. Der er lukket om søndagen.

Calle Trinidad Grund 8

Pizzeria La Fainá

Pizzeria La Fainá, Málaga

At nyde en pizza til aftensmad er normalt en god løsning, hvis du ikke har mulighed for at spise på en vegetarisk restaurant. Generelt er det nemt at finde flere spændende velsmagende varianter på et af ​​Málagas mange pizzeriaer.

Enhver vegetar eller veganer kan trygt bevæge sig ind på pizzeriaet La Fainá. For udover de klassiske kødretter tilbyder restauranten også en 100% vegansk menu og kikærtemelbaserede pizzaer, hvilket imødekommer vegetarer, som ikke ønsker svinefedt i deres pizza, hvilket ellers ofte anvendes i forberedelsen af pizzadejen. 

Foruden klassiske grøntsagspizzaer serverer restauranten også veganske burgere, veganske lasagne eller vegansk ragout. De tilbyder også at bringe maden ud. 

Avenida San Sebastián 8 

Hvis du er vegetar og planlægger at tage på ferie i Malaga, så tøv ikke med at opdage de mange kulinariske muligheder byen tilbyder. Med den brede palet af restauranter, som tilbyder vegetariske retter er det nemt at spise ude, også selv hvis ikke dine ledsagere deler dine præferencer. Alle restauranterne i denne guide ligger i byens centrum eller inden for rækkevidde af det, så det er ikke svært at finde et godt sted til en god vegetarisk frokost midt på dagen som et tiltrængt hvil eller en dejlig middag om aftenen efter en lang og skøn dag med sightseeing

Kort over Málagas vegetariske restauranter