De bedste gademarkeder i Málaga

At udforske en bys gademarkeder er en fantastisk måde at lære byen og dens lokale folk, farver og smag at kende på. Málaga, hovedstaden på den livlige Costa del Sol, er ingen undtagelse, da byen byder på en bred vifte af gademarkeder at vælge imellem på nogle virkelig interessante og maleriske steder. Takket være det behagelige, varme klima giver et besøg på et lokalt gademarked mulighed for en dejlig familieaktivitet, hvor det i sig selv er en oplevelse at surfe rundt mellem markedets boder.

Vi har lavet denne guide til de bedste gademarkeder i Malaga, så du ved, hvad byen har at tilbyde. Læs videre og få tips og information til, hvad du kan opleve, når du besøger byens markeder og fordyb dig i den sydspanske gademarkeds atmosfære!

El Zoco de Muelle Uno

El Zoco Muelle Uno, Malaga havn

Et stenkast fra det historiske centrum ligger den smukke havn Málaga, hvor du kan opleve El Zoco de Muelle Uno, et lokalt marked, hvor du kan kigge på boderne og nyde en fantastisk udsigt ud over havnen og nogle af Málagas vigtigste vartegn. De tilbudte produkter omfatter gourmetmad, håndlavede produkter, dekoration og modeartikler, alle fremvist af den venlige lokalbefolkningen. Om sommeren, når temperaturen er på deres højeste, er der ingen grund til at bekymre dig om at blive solbrændt, da du kan gå rundt ved boderne beskyttet af baldakiner. Placeringen af ​​El Zoco de Muelle Uno gør det ideelt at kombinere et besøg på markedet med andre aktiviteter i Málaga. Besøg stranden, butikker, restauranter og museer, som ligger alle inden for gåafstand fra dette gademarked.

Hvornår? Anden søndag i måneden fra kl. 11.00 til 18.00.

Hvor? Muelle Uno, Málagas havn.

Produkter som tilbydes: gourmetmad, håndlavede varer, dekoration, modeartikler og meget mere.

Guadalhorce økologiske marked

Guadalhorce økologiske marked

Guadalhorce Ecológico er en organisation, der blev grundlagt i 2008 med det formål at forsvare og fremme økologisk landbrug og økologisk produkter. Hver anden lørdag i måneden organiserer foreningen et landbrugsmarked på Paseo de Reding i skyggen af de store træer ved Málagas tyrefægtning. Markedet bytter dog plads, og hver fjerde lørdag i måneden er det den maleriske Parque de Huelin, som er den udvalgte placering. Alt er centreret omkring økologiske produkter med et bredt udvalg af grøntsager, frugt, olivenolie, oliven, syltetøj, ost, aloe vera produkter, brød, honning, nødder, krydderier og meget mere. Hvis du har spørgsmål til et produkt, er sælgerne altid klare til at svare på dine spørgsmål og mere end villige til at give dig nogle ekstra oplysninger om deres varer, som dyrkes og høstes lokalt i Málaga. Organisationen har også en online butik, hvor du kan fylde en økologisk indkøbskurv og få den leveret til dit feriehus i Málaga.

Hvornår? Hver anden lørdag i måneden og den fjerde lørdag i måneden, 10:00 - 14:00.

Hvor? Plaza de Toros de la Malagueta og Parque de Huelin.

Produkter, der tilbydes: Økologiske produkter som grøntsager, frugt, olivenolie, oliven, syltetøj, ost, aloe vera-produkter, hjemmelavet brød, honning, nødder, krydderier og meget mere.

Malagueta4Market

Malagueta4Market

Paseo Marítimo Ciudad de Melilla ligger i gåafstand fra Malagueta-stranden, som er en af ​​de bedste strande i Málaga. Denne placering er perfekt til det maleriske Malagueta4Market, hvor du kan finde spændende boderne med håndlavede produkter og dekorative ting til dit hjem foruden unikke stykker af tøj. Tal med de venlige og lidenskabelige sælgere, der stolt præsenterer deres egenproduktion af varer. Malaguete4Market er den ideelle søndagsaktivitet, når du bor i et feriehus i La Malagueta. Glem ikke dit udstyr til stranden, så du efter nogle interessante timer på markedet kan tilbringe eftermiddagen med afslapning på stranden!

Hvornår? Fjerde søndag i måneden.

Hvor? Paseo Marítimo Ciudad de Melilla.

Produkter der tilbydes: Modeartikler, håndlavede produkter, tilbehør, antikviteter, dekorative varer og meget mere.

Soho marked

Soho marked

Soho er kendt som Málagas moderne kunstkvarter, hvilket gør det til den mest passende placering for kunst og kunsthåndværkermarkedet i Málaga. Gå til Soho for at beundre de håndlavede kunstprodukter som keramik, malerier og smykker, der er skabt af talentfulde lokale kunstnere og fordybe dig i nutidskunstens skønne atmosfære i dette kvarter. Når du besøger dette marked i Malaga, kan du med fordel udforske området yderligere, da det er hjemsted for noget af de bedste gadekunst i Málaga. Hvis du bor i et feriehus i Soho, vil du være placeret i det mest trendy område i Málaga og i gåafstand fra byens centrum og alle byens attraktioner.

Hvornår?  Første lørdag i måneden fra kl. 10.00 til 15.00.

Hvor? Calle Tomás Heredia.

Produkter der tilbydes: Håndlavede produkter, keramik, smykker, antikviteter, mode, mad og meget mere.

Plaza Merced Marked

Marked på Plaza de la Merced

På den smukke og altid livlige Plaza de la Merced kan du besøge det lokale gademarked med en bred vifte af håndlavede produkter samt nye og brugte produkter såsom smykker, bøger, tasker, plader, tøj og meget mere. Pladsen er kendt som Pablo Picasso fødested. Efter at have gennemgået boderne kan du søge tilflugt på en af ​​de solrige terrasser og nyde en drink med udsigt over den travle Plaza de la Merced. Hvis du vil se mere af denne del af byen, kan du vælge at udforske Málaga til fods og besøge nabokvarteret Lagunillas, hvor du kan finde mere interessant lokal gadekunst.

Hvornår? Sidste søndag i måneden.

Hvor? Plaza de la Merced.

Produkter der tilbydes: Håndlavede produkter, nye og brugte produkter såsom smykker, bøger, tasker, håndlavede varer, optegnelser, tøj og meget mere.

Huelin marked

Huelin marked

I den vestlige del af Málaga finder du kvarteret Huelin, hvor du hver tredje søndag i måneden kan besøge det familievenlige lokale marked på strandpromenaden, der er opkaldt efter Málagas mest berømte skuespiller Antonio Banderas. Huelins gademarked tilbyder en bred vifte af produkter som håndlavede varer, lokal mad og tøj. Der er også hyppige workshops for børn til at underholde dem. Det er en god ide at kombinere et besøg på dette marked med en dag på Misericordia-stranden, som også er en af de bedste strande i Málaga.

Hvornår? Third Sunday of the month.

Hvor? Paseo Marítimo Antonio Banderas.

Produkter der tilbydesHåndlavede produkter, lokal mad og meget mere.

La Térmica loppemarked

Loppemarked på La Térmica

Et anderledes marked er loppemarkedet ved kulturcentret La Térmica, da der her ikke er tale om nye varer. Men på grund af kvaliteten af ​​de produkter, der tilbydes og dets hyggelige omgivelser er det alligevel et besøg værd. Gå på jagt efter et sjældent stykke vintagetøj eller et unikt tilbehør hos de mange spændende boder, der viser deres samling af brugte og håndlavede produkter. Kombiner et besøg på dette loppemarked med en kunstudstilling og en live koncert, der ofte holdes på dette sted.

Hvornår? Loppemarkederne på La Térmica er ikke organiseret på faste datoer, så det er tilrådeligt at kigge på deres hjemmeside.

Hvor? Avenida de Los Guindos, 48, 29004 Málaga.

Produkter der tilbydes: Håndlavede varer, brugte produkter, vintage tøj, tilbehør og meget mere.

Cortijo de Torres loppemarked

Cortijo de Torres loppemarked

Dette marked afholdes på samme sted som den berømte byfest Feria of Málaga, som finder sted om sommeren. Det er en favorit blandt folk fra hele provinsen. Her er mange spændende boder med brugte vare. På dette loppemarked kan du helt sikkert finde noget, som tiltaler dig, da boderne tilbyder et bredt udvalg af både bøger, cd'er, plader, tøj, møbler og meget mere. Sørg for at komme der tidligt, da det kan blive ganske overfyldt og til tider lidt vanskeligt at finde en parkeringsplads. Du kan også komme til markedet ved at tage bus nummer 4 fra Alameda Principal.

Hvornår? Every Sunday.

Hvor? Recinto Ferial.

Produkter, der tilbydes: En bred vifte af brugte produkter såsom bøger, cd'er, plader, tøj, møbler og meget mere.

Uanset om du bor i Málagas bymidte eller et andet kvarter som Soho, vil du altid være tæt på et marked. For at få en ægte fornemmelse af den spanske kultur og købe noget unikt med hjem er det en god ide at besøge et af disse bedste gademarkeder i Málaga.