De bedste LGBT begivenheder i Spanien i 2019

Ligesom Danmark er Spanien et af de mest åbne lande i verden i forhold til individets seksualitet, noget der ofte kan overraske mange. Spanien er ikke blot tolerant men omfavner gerne mangfoldigheden i samfundet, og i løbet af året fejres den seksuelle mangfoldighed med mange store feste og parader i hele landet fra hovedstaden Madrid til de Kanariske øer. . 
 
2019 tegner til at blive speciel år, hvor byer over hele landes forbereder sig til fester i alle afskygninger, så uanset hvor du holder ferie i Spanien dette år, vil du have mulighed for at tage del i festlighederne.  
 
Gay Pride i Madrid

1. Madrid Gay Pride

Madrid er internationalt kendt som en af ​​de mest tolerante byer i Europa i forhold til homoseksuelle, og under fejringen af ​​Madrid Pride er både det spændende kvarter i midtbyen Chueca og de vigtigste gader ligeledes i midtbyen værter for en lang række af multikulturelle aktiviteter, udendørskoncerter, optog og arrangementer. 
 
Gay Pride i Madrid
 
Madrids Gay Pride er en af de største LGBT fester i hele Europa, og den tiltrækker over 2 millioner besøgende fra hele verden. Festen strækker sig over seks dage med koncerter, aktiviteter og fester, som blandt andet omfatter et løb i høje hæle, en vandkamp, en Mr. Gay España konkurrence og gåture i Chueca - kvarteret i Madrid, som tiltrækker mange homoseksuelle. I 2019 vil festen blive afholdt fra den 27. juni til den 7. juli, og i weekenden afholdes Pride Parade, som vil fylde gaderne i Madrid med udklædte glade deltagere og gæster.  
 
I forbindelse med fejringen af ​​disse begivenheder, er der oprettet et nyt område for kulturel udveksling: Pride Village, som ligger i Madrid Rio. Her vil der være alle former for uddannelsesmæssige og kulturelle aktiviteter for hele familien. Madrid Pride er således også velegnet til børn, så hvis du planlægger en familieferie til Spanien, så overvej at medtage denne begivenhed på din liste over aktiviteter.  
 
Gay Pride i Madrid

2. Barcelona Gay Pride

Den er godt nok ikke helt så stor som Madrid Pride, men så kan Barcelona Pride i stedet for prale af at være den største LGBT festival i hele middelhavsområdet, og den er bestemt en begivenhed, du ikke må glip af, hvis du er i området. Festivalen åbner i 2019 den 22. juni med en åbningstale ved Plaça Universitat, som ligger lige i begyndelsen af  Eixample-kvarteret, som ofte omtales som ​​Gayxample, da der i dette kvarter er en stor koncentration af barer, diskoteker, butikker og restauranter for homoseksuelle. 
 
Fra lørdag den 22. til lørdag den 29. juli vil havneområdet ved Moll de la Fusta danne rammen om forskellige arrangementer for oplysninger om LGBT, og samtidig vil der også afholdes fester i området. På den anden lørdag vil der være en enorm parade gennem byen startende fra Plaza España gennem hele Avenida Parallel og ned til havnen. Her vil være store vogne med udsmykninger, massevis af regnbueflag, og mennesker i alle aldre og af alle seksuelle observanser. Det forventes, at over 20.000 mennesker vil deltage i denne parade, som ønsker at øge bevidstheden om LGBT og kæmpe for ligestilling i samfundet.
 
Gay Pride Barcelona

3. Sitges Gay Pride

Kunne det friste med en Pride festival på stranden? Så er det Sitges Pride 2019, du bør besøge. Ved kysten ligger Sitges, som afholder mange fantastiske arrangementer herunder en LGTB-fest, som har haft konstant vokseværk, siden den blev afholdt første gang for 9 år siden. Dette års fest løber af stablen fra den 1. til den 10. juni og tiltrækker tusindvis af mennesker, som ønsker at deltage i de mange gratis koncerter, de underholdende DJ sessioner og flotte modeshows.
 
Den største begivenhed vil være Sitges Pride-paraden, som vil blive afholdt langs promenaden. Selvom programmet endnu ikke er helt fastlagt, så kan det godt forventes, at der vil være både flere ​​internationale DJs, og andre gæstekunstnere. Sammen med masser af udsmykkede vogne og tusindvis af deltagere, vil det samlet gøre denne parade til en af ​​de bedste fester ved Middelhavet til sommer, som du bestemt ikke bør gå glip af, hvis du besøger Sitges denne sommer
 
Sitges Gay Parade

4. Velvet - Ibiza

Velvet er en livlig begivenhed kun for kvinder, der afholdes på et privat feriested på Ibiza, og i år afholdes den fjerde udgave fra den 7. til den 12. maj. Det er fire dage og nætter med poolfester, diskoteksfester, musik, sol, strand og sport. Denne lesbiske weekend handler om sjov, venskab, ny kærlighed og liv - alt sammen drevet frem af sol og sangria!

5. Delice Dream Spring Break - Torremolinos

I 2019 afholdes den 9. udgave af Delice Dream Spring Break i Torremolinos på Costa del Sol mellem 27. april og 5. maj. Der er masser af sjove aktiviteter og arrangementer, som foregår i løbet af ugen, herunder Mister Delice Dream 2019-konkurrencen, "Olympiske Lege", strandfester og poolfester med musik og underholdning af de bedste europæiske DJ'er. Torremolinos er det perfekte sted for homoseksuelle at bo til denne begivenhed. Byen er fuld af homoseksuelle klubber, barer, saunaer og strande og byder på varmt hav og blændende sol.

6. Maspalomas Gay Pride - Gran Canaria

Den 18. udgave af Maspalomas Gay Pride finder sted i Europas homoseksuelle paradis på Gran Canaria. Næsten 10.000 deltagere fylder gaderne i Maspalomas i løbet af festens ti dage med shows, parader, poolfester og bådudflugter. Arrangementet finder sted fra 2. maj til 12. maj.

7. ARN Culture Pride, Tenerife

I 2019 vil den anden udgave af ARN Culture Pride blive afholdt på Playa de las Américas i Arona på Tenerife. Denne festival er blevet skabt med det formål at reflektere over ​​kultur, erhverv og rettigheder for LGTB.
 
I løbet af disse fem dage vil der i Arona være planlagt alle former for koncerter, udstillinger, litterære foredrag, en filmserie om seksuel mangfoldighed og meget mere. For at sætte fokus på LBGT i it industrien vil der også uddeles en pris i computergeniet Alan Turings navn, som anerkendelse af hans fremragende opdagelser inden for denne branche. 
 
Gay Pride, Spanien

8. Wonder Gay Festival - Torremolinos

Wonder Gay Festival er et af de bedste homoseksuelle arrangementer, der finder sted i løbet af sommeren på Costa del Sol. Datoerne er endnu ikke fastlagt, men det forventes, at festen ligger i slutningen af juli, midt om sommeren. Arrangementet tiltrækker tusindvis af drenge og piger fra hele landet til de smukke strande på Costa del Sol, og i syv dage nyder de livet med fantastiske fester tilsat internationale DJ'er.

9. La Troya Ibiza

En af de mest berømte sommerfester på Ibiza er La Troya, som er berømt for sin eksplosive blanding af glæde og galskab, med gogo-dansere på helt umulige høje hæle, DJ sessioner, ekstravagance og udskejelser uden mange hæmninger. Denne fest afholdes en gang om ugen hele sommeren, og den har formået at blive kendt som en af ​​de dristigste af Spaniens mange LGBT fester.

Endnu holder arrangørerne kortene tæt på hånden og har ikke afsløret noget om La Troya 2019, men mon ikke det i år igen bliver noget med utrolige forestillinger og teatralske temaer for enhver smag, sikkert er det, at denne fest ikke skuffer i fest og farver. 

La Troya Ibiza

10. Circuit Festival Barcelona 

Circuit Festival Barcelona har kun ét mål: at gøre denne sommer til den bedste i dit liv. Dette er en af ​​de største sommer LGBT begivenheder i Europa med mere end tyve forskellige fester og op mod 70.000 mennesker, hovedsageligt udlændinge, hvilket gør Barcelona til den uofficielle LGBT hovedstad i sommermånederne.
 
Dette år vil den blive afholdt fra den 8. til den 18. august og her vil være masser af rekreative, kulturelle, sportslige og protest aktiviteter. Ud over spændende musikalske oplevelser med internationalt anerkendte DJ, afholdes der en forfriskende vandfestival i forlystelsesparken Illa Fantasia.   
 
Barcelona Circuit

I august afholdes den 12. udgave af Girlie Circuit Barcelona, ​​den største lesbisk festival i Europa. Det forventes, at mere end 10.000 piger og kvinder deltager i denne udgave af festivalen, der finder sted på forskellige steder i Barcelona.   

11. LesGaiCineMad en Madrid

Til efteråret er det tid til at trække indenfor, og her passer den 24. udgave af festivalen LesGaiCineMad perfekt ind. Denne festival er skabt med det formål at udgive homoseksuelle og transseksuelle spillefilm, kortfilm, dokumentarfilm og videokunst. År efter år stiger festivalens  popularitet og anerkendelse, og den er i dag international kendt indenfor LGBT-produktioner.
 
Helt op til 12.000 mennesker deltager i denne festival, hvor der ofte efter visningen af film er organiseret symposier og debatter, som er relateret til filmens emne. I år afholdes denne festival mellem den 25. oktober til den 11. november. 
 
LesGaiCineMad

12. Fetish uge i Maspalomas på Gran Canaria

I efteråret fra den 4. til den 13. oktober får Maspalomas på Gran Canaria igen besøg af den årlige begivenhed for fetichisme, Fetish Week. Der vil være forskellige temafester i Centro Comercial Yumbo (Gran Canaria), hvor deltagerne er påkrævet at klæde sig på til lejligheden uanset om temaet er læder, svedbukser, sadomasochistiske kæder eller undertøj.

Dette er en af ​​de mest specielle og aparte fester, som afholdes i Spanien, og den kan være noget overvældende. Her vil være pornografiske forestillinger, udstillinger af kunst, poolfester, musiske indslag og meget mere. Solen og det lune klima på De Kanariske Øer i oktober tiltrækker også i sig selv tusindvis af solhungrende gæster til øerne, som er en af de mest attraktive feriedestinationer i verden

Maspalomas Fetish uge

13. MadBear Madrid

Det 19. internationale møde for Bears (bjørne - her forstået som en lidt tungere og behåret ældre bøsse) afholdes i 2019 fra den 4. til den 10. december. Denne fest byder velkommen til Bears (bjørne), Cubs (unger - her forstået som tungere og behårede yngre bøsser), Bear Chaser (bjørnejæger - bøsser, som ønsker kontakt med Bears og Cubs) samt tilhængere af denne gruppe af homoseksuelle. Alt det sjove starter som dagen og fortsætter om natten med særlige middage og fester i forskellige saunaer i Chueca-området, og Mr. MadBear vil blive kåret. 
 
Hvis du ikke ønsker at vente til december, så tag til Torremolinos i august, hvor du kan nyde MadBear Beach. Her vil være masser af fester på både skibe, i pools og på strandene.
 
MadBear Madrid

14. We Party New Year Festival 2018/19 i Madrid

Den smukke spanske hovedstad kan være med hele året rundt, når det kommer til LGBT arrangementer. Årets absolut sidste arrangement er We Party New Year Festival 2018/19, som er den største homoseksuelle vinterfest i hele Europa. Det er 7 nætter med ukontrolleret fest, som tiltrækker næsten 20.000 unge mennesker, der ønsker at tage afsked med det gamle år med maner i Madrid.
 
Naturligt nok ligger denne fest i slutningen af december, og her er inviteret nogle af de bedste internationale DJ til at sørge for musikken, her er alle typer af underholdning og snesevis af gogo-dansere, som sørger for en pulserende atmosfæren. Et paradis af underholdning og den bedste musik. Findes der en bedre måde at skyde det nye år ind end omgivet af festglade mennesker og den bedste stemning til en af de vildeste fester i Madrid?
 
We Party New Year Festival i Madrid

Over hele Spanien afholdes der fantastiske festivaler specielt med fokus på at hylde den seksuelle mangfoldighed. Disse begivenheder har hvert år et stigende antal besøgende og har vundet både international berømmelse og ikke mindst anerkendelse.

Og det bedste af det hele er, at de er åbne for offentligheden. Så uanset hvad dine seksuelle identitet måtte være, er du velkommen til at deltage i disse fester, så tag de flerfarvede briller og begiv dig afsted til disse fantastiske fester. 

Lejlighed i Marbella

 • 2 soveværelser
 • 5 sovepladser
 • 1 badeværelse
 • 75 m² boligareal
 • 10 m² terrasse
 • Wi-Fi
 • Fælles pool
 • Børnepool
 • Balkon
Id: 41671 Tilføj til favoritliste Slet Slet
DKK 4.656 - 9.363/uge DKK 665 - 1.338/nat Vis detaljer

Villa i San Juan de los Terreros

 • 3 soveværelser
 • 4 sovepladser
 • 1 badeværelse
 • 1 toilet
 • 90 m² boligareal
 • Fælles pool
 • Wi-Fi
 • Tagterrasse
 • Grill
Id: 56650 Tilføj til favoritliste Slet Slet
DKK 6.173 - 8.631/uge DKK 882 - 1.233/nat Vis detaljer

Penthouse i Marbella (Magna Marbella)

 • 3 soveværelser
 • 6 sovepladser
 • 2 badeværelser
 • 140 m² boligareal
 • 160 m² terrasse
 • Fælles pool
 • Privat pool
 • Wi-Fi
 • Tagterrasse
Id: 57517 Tilføj til favoritliste Slet Slet
DKK 8.967 - 23.913/uge DKK 1.891 - 4.708/nat Vis detaljer
X
Vind et gavekort på 750 euro!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få muligheden for at vinde €750 til din næste ferie i Spanien.


Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken
 Vind et gavekort på 750 euro! 
Spain-Holiday.com bruger egne og tredjeparts cookies til at forbedre vores tjenester og til at vise dig annoncer, som er tilpasset dine præferencer ved at analysere dine navigeringsvaner. Skift konfigurationen og få flere oplysninger her