Top 10 over strande i Marbella

Marbella er en af ​​Spaniens mest populære destinationer, hvilket er let at forstå. Området er et paradis for strandelsker. Der er svimlende 23 strande langs den 27 km kystlinje, der er hjemsted for nogle af de bedste strande på Costa del Sol.

I årenes løb er Marbellas strande blevet tildelt mange blå flag for deres renlighed, kvalitet og bevarelse af de naturlige omgivelser. Ingen anden kystby i hele Andalusien har flere end Marbella i Malaga provinsen, som dog nu deler sin førsteplads med byerne Roquetas de Mar (Almería) og Rota (Cádiz).

De bedste strande i Marbella

Hvad gør Marbellas strande så specielle? Blå flag er en indikation, men vi har besøgt strandene, og her får du vores vurdering af, hvilke strande i Marbella, du bør slænge dig på, når du lejer en feriebolig i Marbella.

For at øge overskueligheden har vi først listet strandene øst for Marbella, startende tættest ved centrum, efterfulgt af strandene vest for Marbella.

Strandene ligger i en radius af 20 km fra Marbellas centrum. Her ses et kort over strandene i Marbella.

Marbella

1. Bounty Beach

Bounty beach Marbella - Playa del Cable

En af de yngste og 'smarteste' strande på Costa del Sol.

Hvis du søger efter en strand tæt på Marbellas centrum med chill-out-musik, en afslappet atmosfære og fornuftige priser, så er dette stedet. Bounty beach er faktisk navnet på strandbaren - selve stranden er officielt kendt som Playa del Cable. Du kan leje liggestole, pedalbåde og kanoer i baren. Der er også brusere og offentlige toiletter. Bounty beach er populær blandt volleyballspillere og folk, der ønsker at udøve vandsport.

Se her for mere information om Bounty Beach (Playa del Cable)

2. Playa de Rio Real

Playa de Rio Real MarbellaFem minutter fra Bounty Beach finder du den smukke strand Rio Real.

Beliggende i starten af Los Monteros og på samme strækning som Alicate og Costabella finder man Rio Real, som er en fantastisk lækker strand nær centrum af Marbella. Stranden er hjemsted for Marbellas eneste windsurfer-klub - windsurf Marbella, hvor du kan leje alt udstyr til windsurfing og modtage undervisning. Der er også udlejning af parasoller, liggestole og jetski samt salg af ture i bananbåde.

Se her for mere information om Playa de Rio Real

3. Playa de Alicate

Playa de Alicate

Playa de Alicate er en af Marbellas mest populære strande. 

En lang strand med flot sand og alle de faciliteter, du kan ønske dig. Alicate beach er et populært valg for både beboere og feriegæster. Her er masser af strandbarer, restauranter, en strandklub, brusere, toiletter, parasoller og liggestole. Selv om sommeren bliver her kun “medium fuldt” og dermed et godt valg, hvis du leder efter en mindre besøgt strand end de meget populære bystrande. 

 

Se her for mere information om Playa El Alicate

4. Playa Hermosa

Hermosa BeachTager du et par kilometer østpå - ved El Rosario-afkørslen - finder du en strand, som virkelig lever op til sit navn: Playa Hermosa (smuk strand).

Et smukt dejlig strand mindre end 15 minutter fra Marbella centrum. Vandet er rent og meget lavt, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Der er masser af restauranter, strandbarer, brusere, toiletter, parasoller og liggestole. Du kan også leje vandcykler og kanoer fra flere steder i nærheden.

 

Se her for mere information om Playa Hermosa

5. Playa Real de Zaragoza

Playa Real de Zaragoza Playa Real de Zaragoza er en lille perle. 

Fint lyst sand, rent vand og nogle rigtig gode chiringuitos (restauranter på stranden) - perfekt til en lang dag på stranden. Det er en af ​​de største strande i området, så selv i højsommeren kan du være heldig at finde et rolig sted på stranden til dig selv. Der er masser af strandbarer, restauranter, brusere, skraldespande og toiletter. Der kan lejes parasoller og liggestole fra forskellige steder langs stranden.

Se her for mere information om Playa Real de Zaragoza

6. Nikki Beach

Nikki beachNikki beach er den bedst kendte strand. 

Kendt i hele verden for at være stedet, hvor de rige og unge slænger sig og fester til langt ud på natten med champagne og dyre drinks. Nikki beach ligger på en smuk strandstrækning ved siden af ​​Hotel Don Carlos og på en del af den strækning der udgør Playa Real de Zaragoza. Rammerne kan ikke være smukkere. Det koster op mod 50€ at leje en liggestol her om dagen. Men så kan du også nyde den udendørs restaurant, den store pool og Dj's, der spiller af tidens trendy sange.

Se her for mere information om Nikki Beach

7. Cabopino Beach

Cabopino beach MarbellaEt særdeles populær strand med usædvanligt rent vand, lange sandstrande og masser af faciliteter til at holde hele familien underholdt.

Capopino-stranden ligger for foden af den rigtig hyggelige Capopino-lystbådehavn og det beskyttede klitområde Las Dunas de Artola. Den er absolut blandt favoritterne. 

 

Se her for mere information om Playa Cabopino

8. Playa Fontanilla

Playa la Fontanilla MarbellaDen bedste af Marbellas by-strande. 

Playa de la Fontanilla ligger inden for kort gåafstand fra centrum af Marbella og er en populær destination for dem, der ønsker at nyde den spansk sol. Stranden har alt, man kan ønske sig. Masser af barer, restauranter og aktiviteter. Der er også offentlige faciliteter som brusere, toiletter og badeværelser. Den nyopførte Paseo marítimo - promenade - har også flere kiosker, barer og restauranter.

 

Se her for mere information om Playa Fontanilla

9. Playa Nagüeles

Playa Nagueles MarbellaMere eksklusiv strand i Marbella er svær at finde.

Placeret på den berømte strækning 'The Golden Mile' ligger Playa Nagüeles, som med sit klare vand og rene strande er Costa del Sols mest eksklusive strand. Her er alle muligheder fra udlejning af alt parasoller til luksusyachts til luksusrestauranter i den dyre ende. Der er dog også adskillige kiosker langs Paseo Maritimo, der tilbyder billigere muligheder til at få stillet sulten. Mange af områdets barer og restauranter tilbyder cykeludlejning, og det er blevet en populær aktivitet er at cykle langs promenaden.

Se her for mere information om Playa Nagüeles

10. Playa de Nueva Andalucia

Playa de Nueva Andalucia MarbellaVest for den eksklusive havn, Puerto Banús, ligger stranden Nueva Andalucia. 

En spændende strand, som tilbyder en anderledes oplevelse end strandene tæt ved byen. Bestemt på listen over strande der er et besøg værd.En populær bystrand med alle bekvemmeligheder. Der er adskillige barer, restauranter og chiringuitos. Her er udlejning af liggestole og parasoller foruden gode muligheder for mange former for vandsport.

 

Se her for mere information om Playa Nueva Andalucia

Vi vil gerne takke de af vores ferieboligejere og venner, som har hjulpet med at sammensætte denne 'Top 10 over strande i Marbella'  - især Marbella Family Fun - uden jeres hjælp og insider-tip, ville denne liste ikke have været mulig.

Foreslået læsning til dig: