Last minute ferie i december: Her er de bedste tilbud!

Hvad er den bedste måde at undslippe det kedelige vintervejr på? En spontan ferie til Spanien! Vi har derfor samlet de bedste tilbud til dig til din vinterferie i Spanien! Find inspiration her og hold din vinterferie på en af disse fantastiske vinterdestinationer!

1. Alicante

Alicante

 

Costa Blanca er en klassiker som sommerdestination, men der er også masser at lave her om vinteren! Oplev en anderledes og mindre overfyldt side af Alicante med sport, kultur og et overflødighedshorn af spændende arrangementer. Og med Alicantes centrale beliggenhed er der gode muligheder for at udforske og besøge andre dele af den smukke kyst! Få alle de bedste tilbud på ferieboliger i Alicante her!

2. Nerja

Udsigten fra Balcon de Europa, Nerja

 

Costa del Sols smukkeste fiskerby byder på masser af underholdning i og omkring byen! Besøg drypstenshulerne i Nerja, gå en tur langs stranden og beundre udsigten fra Balcón de Europa eller tag på vandretur og udforsk de mange spændende naturreservater i området. Takket været sin beliggenhed er der kun en kort køretur ind til storbyen Málagas natteliv og kulturelle tilbud. Find din perfekte last minute lejlighed til leje i Nerja her! 

3. Tenerife

Anaga, Tenerife

 

Nyd et tropisk klima midt om vinteren! De specielle sorte sandstrande på Tenerife er spektakulære og danner en strålende ramme for et spændende ophold! Her kan man slappe helt af og lade batterierne op. Og er man til aktiv ferie, så er der her mange muligheder for vandsportsaktiviteter såsom dykning og surfing, eller man kan tage på delfintur med familien! Find ferieboligen til din næste ferie på Tenerife her! 

4. Barcelona

Barcelona, Parc Guell

 

Hvis der er en spansk by, som har det hele, så er det Barcelona! Uanset om du er til shopping, en ferie med børnene eller et kulinarisk eventyr, så finder du det her! Og glem ikke det smukke omkringliggende landskab, som er hjemsted for mange fantastiske cavaer og vine! Få de bedste tilbud på ferieboliger til din ferie i Barcelona her!

5. Gran Canaria

Playa del Inglés

 

Gran Canaria er et fantastisk sted at tilbringe en vinterferie! Med sit vidunderlige klima og de mange udendørs aktiviteter er det et paradis for alle, som ønsker en aktiv ferie! Øens mange hyggelige byer og landsbyer vil charmere alle, der elsker det typiske spanske liv! Reservér et last minute feriehus på Gran Canaria her!

Fik du nogle ideer til en spontan ferie eller ønsker du flere? Tag et kig på disse andre spændende muligheder for en last minute ferie til Spanien og vælg din favorit!