Miraflores rejseinformation og video

Rejseinformation, fakta, billeder og video om Miraflores

Miraflores – Et prisbelønnet ferie opholdssted
 
Beliggenhed
Miraflores er et privat boligområde som ligger i nærheden af Mijas Costa, 20 km fra Marbella og 12 km fra Fuengirola. I østlig retning, kun 36 km væk, ligger Malaga lufthavn.
 
Klima og befolkning
Antallet af private bosiddende her er lille. Som størstedelen af Costa del Sol har Miraflores et mildt klima året rundt med mindre end 50 regnvejrsdage.
 
Beskrivelse
Beliggende ved den store udstykning af Riviera del Sol er Miraflores et prisbelønnet luksus  byggeprojekt. Bygget i typisk andalusisk pueblo stil rundt om tropiske haver ligger det indenfor kort afstand til stranden.
 
Golf
Dette luksus boligområde har en 18-hullers golfbane og nogle af verdens bedste baner ligger kort tids kørsel herfra. Det fine vejr og kvaliteten af baner tiltrækker mere end 35.000 besøgende hvert år.
 
Sportsaktiviteter, haver og strande
Udover golf er der yderligere sports faciliteter i Miraflores som swimming pools, vand sport, tennis baner, forskellige græsanlæg og ride klubber. Smukke haver og kunstigt anlagte vandfald og vandløb omkranser området. Og rolige sandstrande ligger i kort gå afstand herfra.
 
Restauranter
Ønsker man at spise ude er der traditionel spansk mad og mad fra det internationale køkken at vælge imellem på feriestedets menukort. Mange steder tilbyder også live optræden og musik.
 
Et besøg værd
Kombinationen af behagelige omgivelser, sportsmuligheder og strande gør Miraflores til det perfekte ferie opholdssted.

Hvad skal du lave i ferien?

X


Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken
 Vind et gavekort på 750 euro! 
Spain-Holiday.com bruger egne og tredjeparts cookies til at forbedre vores tjenester og til at vise dig annoncer, som er tilpasset dine præferencer ved at analysere dine navigeringsvaner. Skift konfigurationen og få flere oplysninger her